Credo Rondo Humidifier Black

Credo Rondo luftfukter svart


4,6 (5 Evalueringer)
-10% Rabatt
kr 295.00
kr 329.84

Tilgjengelighet: Utsolgt

Antall

Det er så mange forskjellige typer befuktere på markedet i dag at det kan være vanskelig å finne den rette befukteren for dine behov for sigarfukting. For når du trenger å befukte en boks med sigarer eller en mindre humidor, er det den ikoniske Credo Rondo Humidifier Black du trenger.

Denne legendariske hockey- puckformede befukteren har vært en favoritt i flere tiår, og leverer pålitelig befukting av høy kvalitet. Brukt i humidorer og til og med fabrikkinstallert i forseglede bokser med sigarer, er denne lille juvelen ideell for å holde mellom 25 til 40 sigarer i god stand.

Hver luftfukter består av et eksteriør av hardplast og spesielt oasisskum, som er fabrikkbehandlet med propylenglykol. Alt du trenger å gjøre er å tilsette destillert vann, og du er klar til bruk. Tilsett mer destillert vann etter behov hver tredje uke eller så, og tilsett deretter fuktighetsløsning hver sjette måned for å holde skummet ved like. Det er alt vedlikeholdet som trengs.

Med et tidløst design og kompakt størrelse vil denne befukteren tilpasse seg nesten enhver situasjon. Har du en større samling av sigarer? Bare bruk to eller tre av disse praktiske enhetene. Credo Rondo Humidifier Black er en pålitelig og vedlikeholdsvennlig luftfukter som du kan stole på fra dag én.

Innermateriale i luftfukter:
Svamp
Artikkel-ID:
Credo Rondo Humidifier Black
Farge:
Svart
Vekt:
60 g
EAN-kode:
4033215095598
Overflate behandling:
Ingen
Merke:
Credo
Dimensjoner:
25 mm x 55 mm x 55 mm
Passer for opp til:
40 sigarer
Laget av:
ABS plast
Indikator:
Ingen

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

 Kunde vurderinger
 4,6/5   (5 Evalueringer)
 60% (3 Evalueringer)
 40% (2 Evalueringer)
 0% (0 Evalueringer)
 0% (0 Evalueringer)
 0% (0 Evalueringer)