Adorini

Adorini

Adorini tilbyr et fult spekter av tilbehør for alle slags sigarentusiaster. Adorinis gode utvalg av butan-lightere er et spesielt populært valg. Disse lighterne kombinerer tidløs design, holdbarhet og verdi for å tilby sigartenningsløsninger du kan stole på.Adorini-filosofien

Som en respektert leder i sigarhumidor-industrien siden 1999, er adorini en veletablert leverandør av humidorer og tilbehør som har fått oppmerksomheten til sigarelskere over hele verden. Selskapets grunnleggere Felix Spohn og Dr. Daniel Spohn bygget adorini på en filosofi om å levere overlegen kvalitet og innovasjon til en rimelig pris.

Det er denne filosofien som er grunnlaget for hver adorini humidor og tilbehør. Sigarentusiaster ser til adorini for innovative design, som adorinis RibTech ventilasjonsribber og adorini deluxe befuktnings-system. Disse innovasjonene skiller adorini fra andre humidorprodusenter og har bidratt til å gjøre adorini til et foretrukket valg for sigarelskere. Denne forpliktelsen til å bruke den nyeste teknologien og de beste håndverkere for å lage humidorer uten en ublu prislapp er videreført i andre adorini-produkter, inkludert adorini-lightere.

Lighterne

Ut fra sin erfaring med humidorer, skaper adorinis designteam lightere som er forlokkende i stilen, men som likevel leverer optimal funksjonalitet og lang holdbarhet. Det resulterende utvalget av adorini-lightere tilbyr sigarentusiastene alt de kan håpe på fra en høy kvalitets sigartenner. Alle leverer solid konstruksjon, utmerket flammevirkning, ergonomisk design og brukervennlighet samtidig som de tilbyr et tiltalende, tidløst utseende.

Hver lighter er designet med den vanlige sigarelskeren i tankene, og gir en pålitelig flammekilde til en god verdi, ideell for nesten enhver tid og sted.

Line-up

Adorini lighterne har fått et rykte for pålitelighet og brukervennlig funksjonalitet. Ett- eller to-trinns tenning, værbestandige flammer, drivstoffnivåvinduer og integrerte sigarkuttere er noen av funksjonene som finnes på adorini-lighterene. Noen av disse som har blitt fanfavoritter inkluderer:

adorini Jet

Den bestselgende adorini Jetlighteren er en solid favoritt laget av rustfritt stål for holdbarhet. En vindbestandig jetflamme gir en kraftig og pålitelig flammekilde ideell for utendørsaktiviteter. To sigarkuttere i forskjellige størrelser brettes ut fra siden, slik at du alltid har en sigarkutter tilgjengelig.


Denne populære lighteren er et flott alternativ hvis du vil ha en solid konstruert butan jetlighter med en innebygd kutter som er enkel å bruke, men som samtidig har et moderne utseende. Den klassiske adorini Jet Lighter Black får selskap av forskjellige andre stilige farger, inkludert hvit, sølv, gul, rød, oransje og racing-grønn.

Adorini Slim

For de som ønsker en slankere, mer kompakt lighter i jetstil, tilbyr adorini adorini Slim lighteren. I motsetning til mange tykkere sigarlightere, gjør den slankere profilen at det er lett å ha den med seg i lommen. Den raske og enkle ett-trinns-tenningen gjør også butan-lighteren til et populært alternativ for røykeren som alltid er på farten.De avrundede kantene gir en jevn og behagelig følelse, mens det er akkurat nok vekt til å holde den fast og balansert i hånden. Selv om den ikke har en innebygd sigarkutter eller flere flammer, er adorini Slim Lighter et allsidig vindbestandig alternativ for både sigarettrøkere og sigarentusiaster.

adorini Puroso
Den innovative adorini Puroso er den ultimate sigarrøyker-dingsen. Denne butan-lighteren har doble jetflammer som raskt tenner sigaren, selv i vindfulle omgivelser. En superskarp sigarstanse i Solingen stål foldes ut for å gi et enkelt og rent kutt. Lighteren har også en sigarnål som kan brukes som hullskjærer eller trekkforsterker.I enten luksuriøs gullfarge eller tidløs svart, gjør lighterens ergonomiske design den behagelig å holde og komplementerer lighterens moderne utseende og vinklede design. En 45-graders tilt hjelper de doble vindbestandige flammene med å levere god presisjon når du tenner sigarer.

Velge en adorini-lighter

Før du velger en lighter, kan det være lurt å vurdere noen punkter så du lettere kan finne den beste lighteren for deg. Vurder hvordan lighteren passer til hånden og i lommen, eller hvor du måtte ha den mens den ikke er i bruk. Større lightere vil generelt ha større drivstofftanker, men kan også være tyngre og mer tungvint å bære. HumidorDiscount oppgir dimensjonene og tilleggsfunksjonene til hver lighter for å hjelpe deg i søket.

Finn ut om du vil ha en integrert sigarkutter. Dette kan også øke størrelsen på en lighter, så hvis du er ute etter en slank lighter og har en sigarkutter du foretrekker, så er en lighter uten kutter et godt alternativ. Heldigvis gjør folkene på adorini det til en lek å velge en lighter siden hver adorini lighter gir brukeren overlegen kvalitet, komfort og verdi.

Spark up adorini Style

Adorini lightere skaper en balanse mellom luksus og funksjonalitet som passer perfekt sammen med adorinis grunnleggere sin filosofi. Kvalitet, innovasjon, brukervennlighet og god verdi er der. Så finn din adorini lighter i dag og nyt røyken din på adorini-måten!

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.