HumidorDiscount har vokst jevnt siden etableringen i 1999, fra det ydmyke begynnelsen i våre foreldrenes garasje og kjeller, til dagens posisjon som den ledende internasjonalt opererende online forhandler av sigar tilbehør med kunder i over 140 land.

Våre lidenskaper

Alle disse årene har vi strebet etter å lære alt som er å lære om om denne nisjen , og vi har blitt lidenskapelig opptatt av sigarlagring og sigar tilbehør , så det grenser til besettelse. Vår Humidor Guide er blitt en standard referanse om humidorer med oversettelser til over 30 språk. Ved første øyekast kan en humidor virke like god som alle andre. Men når du stopper opp for å ta en nærmere titt, er det enorme forskjeller når det gjelder både fuktighetssystemer og humidor-konstruksjon, som kan ha en reell innvirkning på tilstanden og smaken av sigarene. Vi er besatt av å finne de beste produktene, med innovative ideer som gir overlegen ytelse, og som gir ekte verdi for pengene. Det er altfor lett å bli blendet av fancy luksus merkenavn, men over 10000 produktanmeldelser skrevet av våre kunder gjør det enkelt å velge en humidor.
Vi streber etter excellence i:
- Å tilby den beste verdien
- Logistikk
- Kundeservice
Å tilby den beste verdien til våre kunder . Vi ønsker at alle besøkende på HumidorDiscount sin nettbutikk skal være sikre på at de vil få den laveste prisen tilgjengelig. Hvert kjøp på HumidorDiscount er dekket av vår prisgaranti . I tillegg tilbyr vi svært gunstige fraktvilkår; Over 90 % av alle bestillinger i vår butikk kvalifiserer for gratis frakt (se fraktkostnader ).
Logistikk: Våre kunder ønsker å motta bestillingene med så kort ventetid som mulig. Mange av bestillingene i butikken vår er kjøpt som gaver, slik at kjøperen må være sikker på at produktet kommer fram i tide. Vi betjener kunder over hele verden, noe som er en logistisk utfordring, enda mer i forhold til vår forpliktelse til å tilby svært gunstige fraktkostnader. For å løse dette har vi kommet opp med en logistikkløsning der produktene våre lageres på tre kontinenter med lagre i Tyskland, USA, Japan, Frankrike, Italia, Storbritannia og Spania, noe som sikrer at de fleste kunder i Europa og Nord-Amerika mottar bestillingene innen 48 timer etter at de er sendt. Hvis et produkt ikke er på lageret nærmest kunden, sender vi fra andre steder via UPS sin verdensomspennende tjeneste, uten ekstra kostnad for kunden. Ved sendingen mottar alle kjøperne et e-postvarsel, inkludert en sporingskode som gjør det mulig å følge nøyaktig hvor hver pakke er, hele tiden fra forsendelse til levering.
Kundeservice: Vi vet at vennlig og kunnskapsrik kundeservice er kritisk for en positiv kjøpsopplevelse. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om noen av våre produkter, ikke nøl med å kontakte våre konsulenter som med glede vil hjelpe deg. Skulle du ha forslag til forbedringer eller kritikk, vil vi gjerne høre dem. Gi oss beskjed og hjelp oss til å nå vårt mål om kontinuerlig forbedring av kundeopplevelsen. Som en del av vårt engasjement for excellence i kundeservice tilbyr vi en 100-dagers returpolicy.

Fakta og tall

Stiftet år: 1999
Grunnleggere: Felix Spohn, Dr. oec. Daniel Spohn
Styremedlem: Felix Spohn
Kunder i over 140 land over hele verden
Totalt solgte produkter:> 500.000
Antall anmeldelser av vår beste humidor:> 1.000 (med gjennomsnittlig klientvurdering på 4,5 av 5 stjerner)
Kunders vurdering av vår service: 4,7 av 5 stjerner
Årlige besøkende på nettstedet: > 1.000.000 HumidorDiscount drives av Gebr. Spohn GmbH

1999

- Stiftelse og direkte salg fra foreldres hjem. Starter ut i kjelleren, og utvider seg inn i garasjen og loftet. - Lansering av nettbutikk på tysk og engelsk. Allerede med gratis frakt og beste prisgaranti. I 1999 var HumidorDiscount en av de første nettbutikker i verden som spesialiserte seg i sigar tilbehør.

2000

- Flyttet inn i en gammel bunker fra andre verdenskrig, delt med et annet selskap som selger kister til Goth-klientellet. - Design av vår egen produktlinje av humidorer

2003

- Flyttet til moderne lager / kontorfasiliteter (endelig !!)

2005

- Internasjonal utvidelse: Frankrike og Italia
- Oppkjøp av det mest populære tyske sigarnetstedet på den tiden.

2006

- Internasjonal utvidelse: Spania, Sverige, Nederland, Russland, Japan

2007

- Åpning av fysisk butikk

2013

- Åpning av moderne butikk med stor walk-in humidor

2014

- Lansering av ny nettbutikk for tilbehør og gaver til menn innen luksus segmentet

2015

- Lansering av eget merke med premium lagret rom

2016

- Tildelt Habanos Specialist of the Year Award. På bildet mottar Felix Spohn den ettertraktede prisen fra Heinrich Villiger, leder av Villiger & Söhne AG, "en av de mest formidable aktørene i sigarbransjen", ifølge cigar aficionado magazine.
- Lansering av Perfectsmoke nettside for piperøyere
- Vertskap og arrangør av den første "Big Smoke" i Köln, en av de største sammlinger for sigarøyere i Europa. Disse siste årene har vår begivenhet blitt en hvem er hvem i sigarindustrien, inkludert: J.C. Newman Family, Antonio Gomez (La FLor Dominicana), Jonathan Drew (Drew Estate), Néstor Andrés, Gustavo, José Luis Plasencia (Plasencia), Juan Lopez (Gurkha), Kaizad Hansotia (Gurkha), Glenn Case (Kristoff Cigars), Bradley Rubin (Alec Bradley), George Sosa & Ralph Montero (Alec Bradley), Robert Caldwell (Caldwell Cigars), Jeremy Casdagli (Bespoke Cigars), Omar de Fries (Fratello Cigars), Jorge & Orlando Padrón (Padrón Cigars), Rocky Patel, Hamlet Paredes (Rocky), Juan Ignacio Martínez (Joya de Nicaragua), Pete Johnson (Tatuaje), Jaime & Janny Garcia (My father Cigars), Jan Vistisen (Royal Danish Cigar), Christian Eiroa (Eiroa Cigars, Camacho), Sam Reuter (Davidoff), Didier Houvenaghel (Nicarao, La Ley, Pitbull), Abdel Yousuf 'AJ' Fernandez (AJ Fernandez), Raymondo Bernasconi (Gilbert De Montsalvat)
Bilde fra Big Smoke Köln med Paul Segal, Kolja Kukuk, Felix Spohn og Rocky Patel

2017

- Utvidelse av nettbutikk til 22 språk
- Åpning av Cigar Lounge

2018

- 70.000€ håndlaget antikk Cassaforte Humidor

- Lansering av egen linje av premium modnede sigarer

Direktør

Felix Spohn

Kundeservice

André Batzer (direktør kundeservice), Irmgard, Katharina, Gergö Internasjonalt: Rubén (ES), Junichi (JP), Antonio (IT), Irina (RU), Louise (SV), Madly (FR), Natalia (PL) Iris (EN, ES, FR)

IT

Josep (direktør webutvikling), Valerian (webutvikling), Thomas (IT), Matias (full stack designer)

Regnskap

Tobias Hölscher (Regnskaps direktør), Gisela, Dagmar, Mischa

Ordrebehandling

Maren, Margit, Christoph

Annet

Moritz (produktstyring), Jannik (produktutvikling), Jelena (butikkleder), Hülya (kontor), Fabian
Ytterligere informasjon finnes på vår kontaktside og på firmainformasjon siden.