Humidorer

Humidorer

Det er ingenting som er så tilfredsstillende som å velge en riktig vedlikeholdt, perfekt fuktet sigar fra din egen sigarhumidor. Kvalitet er nøkkelen til optimal sigarlagring. HumidorDiscount er her for å hjelpe deg med å finne en humidor som vil gi deg årevis med røykeglede.

Hva er en Humidor?
En humidor, enkelt sagt, er et selvregulert rom som gir tobakken et fuktighetskontrollert miljø. En befukter holder det indre av humidoren på omtrent 65 til 72 prosent relativ fuktighet, det optimale området for sigarer. En høykvalitets humidor tilbyr pålitelighet, eleganse og generell trygghet som lar deg nyte dine sigarer på en bedre måte.

Dagens sigarhumidorer tilbyr mye mer raffinerte alternativer for den moderne sigarelskeren, med materialer av høy kvalitet som tre, metall, glass, akryl og til og med karbonfiber. En godt utformet humidor sikrer at relativ fuktighet opprettholdes mest mulig effektivt. Dine sigarer vil bli holdt trygt i det ideelle klimaet slik at du når som helst kan nyte en god røyk.

Typer humidorer
Enhver sigar-aficionado eller sigarleverandør har forskjellige behov og ønsker, og derfor er det utallige varianter av humidorer å velge mellom. Mens du blar gjennom HumidorDiscounts samling av humidorer, må du tenke på hvilken type som fungerer best for deg.

Skrivebord
Skrivebords modeller er den vanligste typen humidor. De tilbyr utrolig allsidighet med et uendelig utvalg av størrelser og stiler og er ideelt egnet for veteranene blant kjennere, dagligdagse sigarelskere og uformelle entusiaster. Enten i hjemmet eller på kontoret, kan en stasjonær humidor legge et snev av eleganse til innredningen samtidig som du har sigarene dine innen rekkevidde. Humidorer med glasstopp er flotte for å vise frem sigarsamlingen din. Hvis du virkelig ønsker å vise frem de dyrebare sigarene dine, sjekk ut adorinis tiltalende Cube Deluxe Humidor.

Skrivebords humidorer kan variere i kapasitet fra så lite som fem sigarer opp til 300 eller mer, men de fleste vil holde et gjennomsnitt på 25 til 150 sigarer. Du finner noen gode eksempler i Adorinis utvalg av utsøkte humidorer som viser det brede utvalget av lagringsmuligheter for sigarer.

Reise
Bare fordi du er på farten, betyr det ikke at du må være uten skikkelig fuktede sigarer. Reisehumidorer gir deg fleksibiliteten til å holde sigarene dine i det optimale miljøet uansett hvor du reiser. Reisehumidorer kan variere fra små, fuktede sigarkasser til større, hendige modeller som til og med kan fungere som skrivebordshumidorer.

Skap
Laget for å imponere, er disse humidorene det åpenbare valget for seriøse samlere, ettersom humidorskap generelt tilbyr mer plass til sigarer, så vel som svært sofistikert stil. De større, gulvstående eller veggmonterte skapene er mest vanlige i detaljhandel, med høyere kapasitet og større visningsmuligheter. Mange humidorskap inkluderer også elektroniske luftfuktingssystemer og andre alternativer for å forbedre effektiviteten av klimakontrollen.

Walk-In
Som navnet tilsier, er dette fuktede områder som du fysisk kan gå inn i. Oftest brukt av sigarbutikker og bare de mest seriøse sigarkjennere, en walk-in humidor kan være så liten som et kosteskap til like stor og omfattende som en hel butikk. Så lenge området er innelukket og konsekvent fuktet, kan det være en walk-in humidor. Kostbare å vedlikeholde, trenger walk-in humidorer langt mer robuste fuktighetssystemer, for ikke å nevne mer vann og strøm. Så de er ikke ideelle for den uformelle sigarentusiasten.

Velge riktig humidor
Når du har begrenset hvilken type humidor du ønsker, kan du fokusere på detaljene i humidoren som passer dine behov best. Hvis du angir noen få parametere før du begynner søket, vil det bli en lettere og mer vellykket valg av humidor.Størrelse
Vil humidoren passe til området du har tenkt å plassere den? Tenk på en humidor som et lite møbel og vurder plasseringen i et rom deretter. Mål området og sammenlign det med tilgjengelige størrelser på hver humidors side.

Kapasitet
Hvor mange sigarer trenger du å lagre? Dette kan være vanskelig, da alt avhenger av ditt sigarforbruk, hvor ofte du roterer sigarer og om du trenger plass til langvarig modning av sigarer. Hvis du ikke er sikker og tilgjengelig plass tillater det, gå alltid for litt større enn du tror du trenger. Sjekk ut HumidorDiscounts humidorkalkulatorverktøy for å få en bedre ide om hver humidors kapasitet.

Stil
Vil humidoren passe interiøret? Skal den ha et tradisjonelt eller moderne utseende? Skal den brukes til å vise frem sigarene? Trenger den lås og nøkkelsett? Du vil mest sannsynlig se humidoren hver dag, så du vil at den skal være en fryd for øyet og ikke en distraksjon. Fra diskré og funksjonell til et iøynefallende midtpunkt, vil du garantert finne en stil som passer.

Budsjett
Akkurat som enhver annen investering, er en sigarhumidor en du må vurdere nøye for å sikre at den oppfyller dine behov. Kostnadene ved å oppdatere dårligere fuktighetssystemer kan være betydelige, og det kan også ta igjen tapet av feil fuktede sigarer. Så ha en budsjettplan for å unngå disse frustrasjonene på veien. Det finnes humidorer i nesten alle priskategorier fra grunnleggende starthumidorer til adorinis fantastiske, unike Tresor Cassaforte Humidor Safe..

Utover disse betraktningene, kan du gå løs på detaljene ved den indre funksjonaliteten til humidoren. Å ha et robust utvalg av funksjoner i bunnen av humidoren betyr at sigarene dine blir bedre bevart og beskyttet, noe som gir en mye bedre sigarrøykeopplevelse.Luftfukting
Dette er avgjørende for riktig funksjon av enhver humidor. De fleste luftfuktere inkluderer en fuktighetsenhet, men du vil være sikker på at luftfukteren gir optimal ytelse. Akryl polymer fleece er et favoritt fuktighetsmateriale som kan lagre mer vann enn tradisjonelle svampbaserte luftfuktere. Mikroprosessorstyrte elektroniske luftfuktere er det beste valget, uten tvil. Du kan alltid legge til eller oppgradere en luftfukter om nødvendig, uansett hvilken type luftfukting som kreves.

Fôr
Innsiden av en humidor kan hjelpe aldringsprosessen til sigarer og også bedre opprettholde konsistent fuktighet. Humidorer foret med fuktabsorberende spansk sedertre er foretrukket. Likevel er mahogni og okume også effektive alternativer som finnes i mange høykvalitets humidorer. Glass eller akryl humidorer har kanskje ikke fôr, så det anbefales å legge til sedertrebrett eller skillevegger.

Byggekvalitet
Tenk på en humidor som et arvestykke som bør vare livet ut. En humidors effektivitet er direkte relatert til kvaliteten på håndverket, så se etter en humidor som har tykke vegger og en solid kropp. Adorinis Santiago Deluxe humidor er et godt eksempel. Den forbedrede styrken gjør at humidoren bedre kan isolere den indre fuktigheten, og levere en mer effektiv og holdbar løsning for din sigaroppbevaring.

Hengsler
Et ofte oversett aspekt ved en humidor, kvalitetshengsler kan gi lengre levetid, jevnere åpning/lukking og et bedre forsegling for lokket. Kraftige kvadranthengsler er favorittvalget blant humidorprodusenter og sigarelskere for det høye nivået av holdbarhet og stil hengslene tilbyr.

Hygrometre
Selv om det ikke er nødvendig for å fukte sigarer, gjør hygrometre det mye lettere å holde styr på fuktighetsnivåer og sørger for at sigarer holdes under ideelle forhold. Mange humidorer kommer med et hygrometer, men ofte er dette mindre nøyaktige metallfjærhygrometre. Svært nøyaktige presisjonshårhygrometre og lettleste digitale hygrometre er populære alternativer som kan gi deg større trygghet. Noen har til og med et integrert termometer. Du kan bla gjennom HumidorDiscounts hygrometre og termometre for å finne typen og størrelsen som passer for din humidor.

Interiørforbedringer
Dette inkluderer en rekke alternativer som kan bidra til å forbedre en humidors generelle ytelse. Ventilasjonsåpninger og ribbede innervegger forbedrer for eksempel sirkulasjonen for å sikre at hver enkelt sigar blir bedre eksponert for fuktigheten som behøves for å holde dem i optimal stand. Andre nyttige tillegg, som skillevegger og brett i sedertre [C494], kan også bidra til å forbedre organiseringen av sigarene samtidig som fuktighetskontrollen optimaliseres.

Humidorjakt på en enkel måteBevæpnet med disse tipsene er du klar til å finne en sigarhumidor som vil gi et langvarig hjem ideelt egnet for dine dyrebare sigarer.

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.