Villa Spa

Villa Spa

Riktig pleie av sigarene dine er avgjørende for å gi deg full glede av sigaropplevelsen, så du bør ikke nøye deg med humidorer som bare er gode nok. Her kommer VillaSpa inn. VillaSpa humidorer tar sigarfukting til neste nivå, og gir deg mulighet til å lagre, organisere og oppbevare sigarene dine med størst mulig selvtillit. Det er som å ha et spa for sigarene dine.


Det beste innen sigarlagring
Da VillaSpa-grunnlegger Kurt Steinborn kom tilbake fra en forretningsreise på 1990-tallet, til sigarer som var blitt feil vedlikeholdt, samlet han vennene sine, og de satte i gang med å lage en løsning på problemet som har plaget så mange sigarentusiaster: Over- eller underfuktede sigarer.

Steinborn og teamet hans utviklet en innovativ befukter som ville gjøre sigarfukting enklere, mer effektiv og mye mer pålitelig. Han avduket sin revolusjonerende oppfinnelse i 2003 og kalte den CigarSpa elektroniske fuktighetssystem. Steinborn ble imidlertid ikke overveldet av kvaliteten på de humidorer som var tilgjengelige på markedet. Han bestemte at befukteren hans trengte en skikkelig humidor for å få frem sitt sanne potensial.

Steinborn gikk sammen med humidor- og tilbehørsprodusenten Siglo for å lage en humidor som var oppgaven, med å gi et verdig hjem til CigarSpa elektroniske befukter, verdig. Slik var det VillaSpa humidorene ble født. De fint utformede verkene har siden opparbeidet seg et rykte for å levere eksepsjonell befukting sammen med et vakkert, diskré design.Hver VillaSpa humidor tilbyr et forlokkende utseende og følelse med en rekke utførelser, som passer perfekt i ethvert hjem eller kontor. Fra de klassiske svarte eller hvite finishene til mer livfulle farger som gul, rød eller lilla, vil du garantert finne det rette utseendet til innredningen din.

VillaSpa humidorer er laget for den seriøse sigarkjenneren og gir de beste alternativene for de som ønsker:

 • Fuktighetskontroll av høyeste kvalitet
 • Plass til mer enn 200 sigarer
 • Allsidighet i organiseringen av sigarene
 • Svært holdbar byggekvalitet
 • En blanding av tradisjonell og moderne design

  Selv om de ikke er blant de mest budsjettvennlige alternativene på markedet, beviser VillaSpa humidorer sin verdi med enestående total ytelse hver eneste dag. Beviset ligger i de finere detaljene i hver eneste humidors design og konstruksjon.

  VillaSpa Humidoren
  Hver humidor har en supersterk kropp av MDF (medium-density fiberboard). MDF er tettere enn standard kryssfiner, og har lag med varmebehandlede trefibre kombinert med voks og lim. Denne bunnsolide kjernen har mindre sannsynlighet for å utvide seg og trekke seg sammen, slik som naturlig tre ofte gjør, noe som gjør det til et optimalt valg for humidorer.  Dette intrikate materialet tillater også en mer ønskelig overflate fri for knuter som oppstår med naturlig tre, noe som gjør MDF til et perfekt valg for å legge på finér. Finérene er fagmessig satt sammen av håndverkere på toppen av sine karrierer. Finérene skaper slanke, iøynefallende eksteriør, samt interiør som er ideelt egnet for å konservere sigarer.

  Innvendig finér på alle VillaSpa humidorer er okoume, et eksotisk treslag som er et favorittvalg blant kjennere. Treet tilbyr en høy fuktighetsabsorpsjonsrating, noe som bidrar til å opprettholde jevn fuktighetskontroll. Okoume avgir også svært lite lukt, så sigarenes aroma ikke blir påvirket av treet, slik det skjer med andre tresorter som spansk sedertre.

  VillaSpa humidorer tilbyr også andre designelementer som gjør hver kreasjon til en sigarelskers drøm. Ekstra store håndtak lar deg få et godt grep, noe som gjør det enklere og mer praktisk å flytte humidoren. Kraftige kvadranthengsler gir stabilitet og bidrar til å sikre at lokket åpnes og lukkes med størst mulig letthet.  To ulike nivåer med lagringsplass gir deg fleksibilitet til å organisere sigarene dine mer effektivt. Det øvre nivået har to flyttbare skuffer som er ventilert for forbedret luftsirkulasjon. Det nederste nivået har god plass til sigarer, og den medfølgende CigarSpa-fuktingsenheten.

  Hjertet og sjelen til VillaSpa
  Selve roten til suksessen til alle VillaSpa humidorene er den elektroniske befukteren CigarSpa. Denne unike enheten gjør det enkelt, pålitelig og problemfritt å befukte sigarer. Den eksepsjonelle designen og konstruksjonen til denne tyskproduserte enheten setter en ny standard for befuktere, og gir deg trygghet for at sigarene dine alltid vil være i optimal stand.  CigarSpa opererer gjennom et sofistikert mykt fordampningsmembran-system som fukter sakte og konstant, slik at sigarene lett tilpasser seg endringer i miljøet. Den unike utformingen av membranene betyr at enheten må fylles med destillert vann bare hver 4. til 6. måned eller så. Presisjonsbygget, spesifikt for vedlikehold av 50 til 500 sigarer, er CigarSpa det perfekte komplementet til en VillaSpa humidor.

  En kraftig innebygd mikroprosessor lar deg justere fuktighetsnivået med bare én knapp. Du kan finjustere befukting mellom 55 % og 75 % for å finne ditt foretrukne nivå. Du kan også holde øye med gjeldende forhold, gjennomsnittlig fuktighetsnivå og gjennomsnittlig temperatur takket være et digitalt display.

  Mens mange elektroniske befuktere er fustrerende på grunn av irriterende ledninger som går til eksterne stikkontakter, har CigarSpa et langtids batteri som kan fungere i opptil tre år på én lading. Ikke mer plunder med ledninger eller å måtte plassere humidoren i nærheten av en stikkontakt. Det innebygde displayet vil til og med varsle deg når batteriet begynner å bli utladet og når det er på tide å fylle på vann.

  Med oppdaterte komponenter gjør CigarSpa det enklere og mer effektivt å befukte sigarene enn noen gang før. Med dette kraftige befuktningssystemet i sentrum, fremstår en VillaSpa humidor som en av de beste all-around sigarhumidorene som er tilgjengelige i dag. Hvis du vil at sigarene dine skal holdes i den aller beste stand, så er VillaSpa sigarhumidor med CigarSpa befukter et enkelt valg.

  Det hjemmet sigarene dine fortjener
  Det forlokkende utseendet, den fagmessige konstruksjonen og pålitelige fuktighetskontrollen til lettstelte VillaSpa humidorene gjør dem til vinnende alternativer som du kan stole på, dag ut og dag inn. VillaSpa humidorer leverer så mye mer enn bare en fuktet lagringsplass. Drevet av den innovative CigarSpa befukteren, gir VillaSpa humidorer, som Steinborn og teamet hans proklamerer, "velvære for sigarene." Gi dine sigarer den omsorgen de fortjener med en VillaSpa humidor.

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.