Punch kutter

Punch kutter

Enten du slapper av hjemme eller koser deg med sigarer mens du er på farten, er sigarkuttere en fin måte å raskt og presist klargjøre sigarene dine på. Tradisjonelle giljotinkuttere, V-kuttere og andre typer sigarkuttere har sine fordeler, men få kan konkurrere med allsidigheten og bekvemmeligheten til en god stansekutter.


Hvordan stansekuttere fungerer

Stansekuttere er enkle i design, men likevel svært effektive, og bruker et sirkulært blad, vanligvis av sylskarpt rustfritt stål, som slår et hull i enden eller hodet på en sigar. Det er en relativt enkel prosedyre som utføres med bare noen få korte trinn:

 1. Plasser bladet midt på den ene enden av sigaren.
 2. Skyv bladet inn i sigaren og vri.
 3. Fortsett å rotere kutteren til hullet er tilstrekkelig til å trekke gjennom.
 4. Fjern kutteren.

  Det er alt som skal til. Bare pass på ikke trykk for hardt eller rotere kutteren for raskt under kuttingen. Dette kan skade sigaren, så en langsom, avmålt skjærebevegelse er alltid best. Hvis kuttet er litt utenfor midten, ikke bekymre deg. Du kan fortsatt nyte alt det velsmakende sigaren har å tilby. Med litt øvelse vil det å plassere kutteren bli en vane, og du stanser ut den sigaren som en proff.


  Pleier du å røyke en sigar med større diameter? Ikke vær redd for å lage to eller tre kutt for å sikre at du kan trekke bedre. Disse hullene kan være atskilte eller overlappende snitt avhengig av størrelsen på sigaren og stansekutteren. Stansekuttere for sigarer gir deg fleksibilitet.

  Stansekutter fordeler

  Hvis du vurderer en stansekutter, er det flere funksjoner som gjør disse kutterne til stor fordel for den moderne sigarrøykeren:

  Enkel betjening

  Stansekuttere gjør sigarene dine klare på et blunk med ikke mer enn en trykk og vri-bevegelser. Den enkle designen til stansekuttere betyr også at du ikke trenger å bekymre deg for å kutte for mye av hodet på en sigar slik som med giljotin-kuttere.

  Portabilitet

  Stansekuttere er ideelle for de som liker en sigar mens de er på farten, siden kutterne generelt er kompakte i design og enkle å bære med seg. Mange stansekuttere, som den publikumsvennlige adorini Large Bullet Punch, har nøkkelringer for ekstra bekvemmelighet og uttrekkbare blader for ekstra sikkerhet.


  Allsidighet

  Ikke bare er stansekuttere svært bærbare, men de vil kutte nesten alle tradisjonelle Parejo- eller rett sigarer, uavhengig av størrelse. Stanseblader kommer i ulike størrelser, de fleste fra 7 mm til 13 mm i diameter. Noen stansekuttere har flere blader for både større og mindre sigarer. Punch cutter-design gjør det også enkelt å integrere i andre sigar-dingser, for eksempel multiverktøy og sigarlightere.

  Verdi

  Med hele spekteret av pris og stil, kan stansekuttere for sigarer gi utrolig verdi til røykeopplevelsen din mens de er lette for lommeboken. Det er et komplett utvalg av stansekuttere av høy kvalitet tilgjengelig, fra pålitelige hverdagsverktøy til de mest luksuriøse du kan få, som den iøynefallende Davidoff rundkutteren og andre utsøkte alternativer.

  Ulempene med stansekuttere for sigarer er få, men likevel verdt å vurdere når du bestemmer deg for den beste kutteren for dine behov. En stansekutter skaper et mindre hull å trekke gjennom enn mange andre kuttertyper. Mens noen entusiaster foreslår at mindre blenderåpning hjelper til med å fokusere kroppen og smaken av røyken på ganen, hevder andre at det begrenser røykens fylde. Dette kompenseres imidlertid enkelt ved å kutte flere hull å trekke fra.

  Den ene ulempen som er vanskeligere å overvinne er at de fleste stansekuttere er mye vanskeligere å bruke på formede sigarer. Så hvis du regelmessig nyter torpedoformede sigarer eller andre figurados, er kanskje ikke en tradisjonell stansekutter det ideelle valget for deg.


  Hvis du definerer deg selv blant de som liker å prøve litt av hvert, vil et flott alternativ være en kombikutter, for eksempel Porsche Design 3-i-1 sigarkutter som kan stanse-, giljotin- og V-kutte røyken din. Med noe sånt vil du alltid ha riktig verktøy for jobben, uansett formen på sigaren.


  Stans, tenn og nyt!

  Enten du slapper av i din favoritt-sigarsalong eller i jet-setting rundt om i verden, lar stansekuttere deg kutte sigarene raskt og presist, slik at du kan komme i gang med å smake på røyken din uansett tid og sted.


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.