Porsche Design

Porsche Design

Porsche Design Studios bringer en moderne stil og kompromissløs funksjonalitet til pipe og sigarer verdenen slik som bare produkter som bærer Porsche-navnet kan gjøre. Porsche Designs banebrytende lightere er perfekte eksempler på hvorfor Porsche Design Studios er en favoritt blant moderne avicionados verden over.


Porsche familiearven

Porsche Design Studio er forankret i Porsche-familiens mangeårige ekspertise innen banebrytende design og ingeniørkunst. Fra Ferdinand Porsches legendariske Volkswagen Beetle til hans barnebarn Ferdinand Alexander Porsches design for Porsche 904 og ikoniske Porsche 911, er Porsche-arven en integrert del av bilhistorien.

Ferdinand Alexander Porsche delte ikke den ubøyelige kjærligheten til bilteknikk, det samme gjorde hans berømte bestefar og far Ferry Porsche. Likevel ble han mer tiltrukket av designens estetikk. På begynnelsen av 1970-tallet vendte han oppmerksomheten bort fra familiens bilavdeling og fokuserte på å lage luksuriøse livsstilsprodukter for sofistikerte bilentusiaster. Dette var fødselen til Porsche Design.

Ferdinand Alexander Porsche lanserte Porsche Design i Stuttgart, Tyskland, i 1972 og gjorde seg kraftig bemerket med sveitsiskproduserte armbåndsur laget for Porsche-ansatte, og etter hvert for kresne Porsche-sjåfører verden over. Suksessen til disse klokkene hadde, resulterte i et bredt spekter av varer, inkludert utsøkte piper, lightere og sigartilbehør. Hver gang et nytt produkt lanseres styrker Porsche Designs sitt rykte som en pioner innen design og utforming av høykvalitetsprodukter for den moderne tidsalder.


Hva er Porsche Design Studio?

Ideen bak Porsche Design Studio er å tilby designere og håndverkere et sted hvor de kan la fantasien ta tak og skape unike, outside-the-box designs uten ytre påvirkninger. For bedre å fange denne ånden, ble Porsche Design Studio flyttet fra Stuttgart til Zell am See, Østerrike, nær Porsche-familiens eiendom.

Enten de designer helt nye gadgets eller forbedrer eksisterende produkter, er håndverkerne hos Porsche Design alltid ute etter å strippe ideer ned til deres mest grunnleggende form og bygge opp derfra. Som Porsche Design offisielt sier det, følger Porsche Design en klar designfilosofi: optimalisere funksjonen. Reduser formen helt ned til det essensielle. Overvinn det kjente for å kontinuerlig oppdage nye og eksepsjonelle løsninger. Denne troen er kjernen i alle Porsche Design-tilbud og spesielt Porsche Design-lightere.

Velge en Porsche Design Lighter

Hver Porsche Design-lighter gir optimal funksjonalitet med en pålitelig flammekilde, ideell for alle anledninger. Porsche Design-lightere er også kjent for sin tunge, solide konstruksjon, som bruker flere metall-komponenter enn mange andre lighter produsenter gjør.


Å velge en Porsche Design-lighter kommer ganske enkelt ned på stilen som passer deg best, og selvfølgelig hvor mye stil du ønsker å tilføre røykeopplevelsen. Her er noen av Porsche Designs fineste eksempler som du kan vurdere:

Porsche Design P3631

Ideell for sigarelskere, P3631 er en solid bygd lighter med dobbel jetflammetenning perfekt for tenning av sigarer med store ringmål. Den har også en stor drivstofftank med et drivstoffnivåvindu og en integrert stanse-kutter for sigarene, slik at du alltid er forberedt på å nyte din favorittsigar.

Porsche Design P3632

Denne slanke publikumsfavoritten er det optimale valget for de som ønsker en tynnere lighter som blander klassisk stil med en moderne stil. P3632 har en flat, nesten gjennomsiktig fakkelflamme som gir all ildkraften du trenger for å nyte en røyk nesten hvor som helst.

Porsche Design P3633

P3633 er en bestselger med en unik design med tvillingkropper, som huser en sirkulær åpning for sin vindtette flamme ideell for nesten alle værforhold. Du kan enkelt justere flammeeffekten for å finne akkurat det riktige nivået for å tenne sigaren din, uansett hvor liten eller stor.

Porsche Design P3639

Denne velbygde klassikeren har en minimalistisk, men moderne design som er ideell for omtrent alle omgivelser. P3639 tilbyr en enkel å bruke tenning og kraftig enkeljet-flamme som gjør den til et allsidig alternativ for alle, enten det er hjemme, i salongen eller på farten.

Porsche Design P3641

Hvis du vil ha en lighter som på en gang er tynnere i profil, enkel å betjene og stilig, så er P3641 veien å gå. Et trykk på den store tenningsknappen tenner en flat jetflamme som lett tenner sigarer, samtidig som den gir øyeblikket en skvett sofistikasjon.

Porsche Design P3642

Porsche Design P3642 gir et slank moderne utseende med bare en skvett industriell design som passer perfekt sammen med lighterens funksjonalitet. Bare snu det beskyttende lokket, skyv ned tenningen, og du har en kraftig jetflamme klar til å tenne opp røyken din.


Porsche Design-lightere gir et snev av raffinement til enhver anledning og utgjør en flott gave til den moderne avicionadoen, spesielt når de kombineres med en stilig sigarhumidor, for eksempel adorinis fantastiske Aluminium Medium Deluxe humidor.


Fremtiden er nå med Porsche Design

Porsche Design Studio er alltid unikt, alltid banebrytende, og gir sigarentusiaster det aller beste innen livsstilsdesign og konstruksjon. Finn din Porsche Design-lighter på Humidor Discount og bli en del av Porsche-arven i dag!


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.