IM Corona

IM Corona

Siden 1933 har IM Corona tilbudt røykeentusiaster høykvalitets lightere kjent for sin klassiske stil og suverene pålitelighet. IM Coronas utvalg av lightere tilbyr både sigarelskere og pipekjennere vellagde alternativer som samtidig er klassiske, stilige og bygget for å vare.IM Corona-historien

Som IM Corona-teamet forteller det, i løpet av den første delen av det 20. århundre, var flere lighter fabrikker i Japan laget lightere under navnet Corona. En av disse fabrikkene, Ishmitsu Kinzoku Kogyo, begynte å produsere lightere i 1933. Fabrikken ble snart kjent for å lage lightere av eksepsjonell kvalitet. Fabrikkens rykte var slik at fabrikken i 1954 ble den første lighterprodusenten som ble sertifisert av Japan Industry Standard eller JIS.

I løpet av 1950-årene begynte fabrikken å spesialisere seg på butandrevne lightere, et nytt teknologisk fremskritt på 1950-tallet. På denne tiden skilte fabrikken seg ytterligere fra andre ved å ta i bruk et nytt navn. Navnet kombinerte "I" fra Ishmitsu og "M" fra produksjon (manufacturing) med Corona for å skape IM Corona, den offisielle tilnavnet til det elskede merket.

Da selskapets legendariske Old Boy-lighter ble lansert på begynnelsen av 1980-tallet, hadde IM Corona fått verdensomspennende fremtreden som en av bransjens mest pålitelige lighterprodusenter. Selskapet samarbeidet med europeiske merker for å få til en bredere global eksponering. Dette bidro bare ytligere til IM Coronas stadig voksende berømmelse blant sigar- og piperøykere.

Gjennom årene har IM Corona-teamet opprettholdt en engasjement til kvalitet som har gitt IM Corona prestisje som er varemerkebeskyttet i 33 land over hele verden. Du vil finne denne lidenskapen for fortreffelighet bygget inn i alle IM Corona-lightere i dag.

IM Corona Lightere

Mange lighter produsenter velger å gi ut nye design og stiler hvert år.
Likevel har IM Corona opprettholdt en mindre-er-mer filosofi som lar fokus forbli på kvalitet, snarere enn det konstante behovet for å finne opp hjulet på nytt. Med ytterligere raffinering av utprøvde design, tilbyr IM Corona-teamet kreasjoner som kombinerer holdbarhet med tidløs stil og raffinement.

Hver IM Corona lighter er en klassiker som røykere overalt har fått tillit til, men to design har nådd legendarisk status. Disse favorittene representerer alt det beste i IM Coronas jakt på kvalitet.

The Old Boy
Siden den kom tidlig på 1980-tallet har IM Corona Old Boy vært et førsteklasses valg for piperøykere over hele verden. Dens tradisjonelle 1930-tallsdesign og elegante myke flamme gir Old Boy et forlokkende nostalgisk utseende. Likevel gjør kraftig konstruksjon, vinklet flamme og moderne finish Old Boy til en ideell lighter for den moderne pipe- og tobakksentusiasten.


Hver av disse lighterne, som den bestselgende Old Boy Chrome and Black, har et ekstra stort drivstoffreservoar og en uttrekkbar stamper. Skyv stamperen delvis ut og snu den for å låse den på plass for bruk, eller trekk den helt ut og bruk den andre enden som en skålskrape eller skrutrekker for å vri flammejusteringen. Dette er bare noen få av detaljene som gjør IM Corona's Old Boy til en favoritt verden over. Old Boy er imidlertid ikke bare for piperøykere, siden sigarkjennere vil finne at utseendet, følelsen og den vinklede flammen passer perfekt til å tenne sigarer.

The Double Corona
IM Corona Double Corona lighteren er laget for den kresne sigarelskeren og leverer en imponerende stil og funksjonalitet som har gjort den til en annen IM Corona-favoritt. Dens solide messingkonstruksjon er tilgjengelig kledd i flere forskjellige utførelser, noe som forbedrer lighterens brede kroppsdesign.Double Corona Matte Black med forkrommet messing er et eksempel som gleder publikum.En vri på lokket og spinn på det tradisjonelle flinthjulet gir en ekstra bred myk flamme. Denne doble flammen dekker mer overflateareal av en sigar enn en standard flamme, og lar deg gnistre opp favorittrøykene dine med effektivitet og letthet. Det toppladede flinthuset gjør det enkelt å holde tritt med vedlikehold, mens det store drivstoffbeholderen holder deg klar til tenning hele dagen.

Hvorfor velge IM Corona?

IM Corona har lang erfaring med å levere pålitelige lightere som er tilpasset både daglige piperøykere og sigarkjennere. Selv om merket kanskje ikke tilbyr de prangende lighterne som er så vanlig på markedet i dag, tilbyr IM Corona tidløs stil og funksjonalitet du kan stole på hver dag. Hvis du vil ha en solid bygget lighter som leverer holdbarhet blandet med et tidløst utseende og følelse, så er IM Corona noe for deg.


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.