Sigar kuttere med dobbelt blad

Sigar kuttere med dobbelt blad

Sigarkuttere er nødvendige for å nyte førsteklasses sigarer og kommer i alle slags former og størrelser. De klassiske enkeltblads sigar-giljotinkuttere var enerådende før, men dobbeltblad-giljotin-kuttere er foretrukket kutter for alle moderne sigarelskere. Enten det er helt enkel eller sofistikert design som gir mer stil til sigaropplevelsen, finnes det en dobbeltbladkutter for deg.


Hvordan dobbeltblad fungerer

Mens nye fremskritt innen sigarkutterdesign har tillatt forskjellige bladkonfigurasjoner, fungerer de fleste kuttere med dobbeltblad på samme måte. Kuttere med dobbeltblad kuttet ere, slik som [Y296] adorini sigarkutter [Y296] i kredittkort format, har vanligvis to blader i giljotinstil montert mot hverandre som klemmes sammen for å fjerne en del av sigarhodet.

Med bladene som beveger seg innover mot midten og overlapper, er resultatet et renere og mer effektivt kutt enn du får fra en kutter med enkeltblad. Prosessen med å bruke en typisk dobbeltbladet sigargiljotin er enkel:

 1. Skyv knivene inn i åpen stilling.
 2. Plasser en sigar i blenderåpningen.
 3. Plasser sigaren der du vil kutte.
 4. Med en jevn og enkel bevegelse, lukk kutteren bestemt.

  Det er alt som skal til for hver gang å gi hver enkelt sigar et kvalitetskutt. Det kan behøves litt trening for å finne akkurat den riktige kuttehastigheten og bestemtheten som fungerer best for deg, men det betyr bare at du får kuttet og røykt flere sigarer! Forsiktighet bør utvises til enhver tid, selvfølgelig, pass på å holde fingrene sikkert i håndtakene og utenfor kutteråpningen for å unngå uhell.

  Fordeler med dobbeltblad sigarkutter

  Sigarkuttere med doble blader har en rekke fordeler i forhold til enkeltblad og andre kuttertyper som gjør dem til gode allsidige alternativer for sigarentusiaster på alle nivåer av smak eller erfaring.


  Allsidighet

  Kuttere med doble blad vil kutte et bredt spekter av størrelser og former, noe som gjør dem til et allsidig sigarverktøy å ha i beredskap. Mange av dagens kuttere kan kutte fra de minste sigarer til sigarer med 60 ringmål eller større. Sigar stansekuttere eller andre mindre enheter kan kreve to eller tre kutt for å oppnå et optimalt trekk på en større røyk eller formede sigarer. Likevel kan kuttere med doble blad håndtere alt med ett kutt. Dette reduserer ikke bare tiden du bruker på å forberede sigaren din, men det gir også et større overflateareal å trekke fra, noe som kan hjelpe deg med å oppdage flere av tobakkens skjulte herligheter.

  Optimal skjærebevegelse

  Den glidende bevegelsen som de fleste sigarkuttere med doble blad gir betyr at sigarene dine vil bli jevnt kuttet samtidig som du reduserer sjansen for å frynse tobakksbladet på den ene eller den andre siden, slik kuttere med et blad noen ganger gjør. Dette gjør det også enkelt å kutte omtrent enhver sigar du har for hånden, til og med en Torpedo eller Gordo i gigantisk størrelse.

  Brukervennlighet

  De fleste sigarkuttere med doble blad har praktiske håndtak for bedre å oppnå rask og enkel glidebevegelse. Bare klem knivene sammen for å kutte sigaren din, og du er klar til å tenne. Ikke bare fungerer den enkle designen godt for å oppnå et kvalitetskutt, men noen av dagens doble kniver er også selvslipende. Det er mindre vedlikehold og mindre problemer!

  Bredt utvalg av alternativer

  Det finnes mange varianter av doble kniver, fra grunnleggende doble giljotiner til sofistikerte innretninger som tilbyr et snev av eleganse eller moderne stil. Hvis du er kledd for å imponere og trenger en kutter som matcher, finnes det nok av utsøkte doble kniver for jobben. Hvis du leter etter en hverdagskutter som ikke vil tømme kontoen, er det mange av dem også. Uansett budsjett eller anledning, vil du garantert finne en dobbeltblads sigarkutter som passer for deg.


  Doble sigar gleden

  Sigarkuttere med doble blader tilbyr optimal skjære bevegelse og allsidighet som andre kuttertyper ikke kan matche. Oppdag alle gledene kuttere med doble blader kan gi til din sigarrøykeopplevelse.

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.