Fair kjøpeforhold er en del av vår forståelse av ekstraordinær service til våre kunder. Vi tilbyr våre kunder fordeler som garantert lav pris. Det er ingen skjulte kostnader. Vi er overbevist om at den gode verdien av våre produkter vil overbevise deg også.

Priser

Alle angitte priser er endelige konsumpriser og inkluderer moms (merverdiavgift). Mengden av moms er spesifisert eksplisitt i alle fakturaer, slik at bedriftskunder kan trekke dem fra.
I tilfelle av forsendelser til land utenfor EU, importavgifter, gjeldende merverdiavgift av mottakerlandet, og kostnader for tollbehandling er forbrukerens ansvar.

Melding om feil

På grunn av forsikringsvilkårene til speditøren, må kjøperen undersøke varen ved mottak. Synlig skade på pakken må bekreftes skriftlig direkte ved levering av postmannen og / eller transportør. Ved transportskader uten synlig skade på emballasje, må du informere oss innen 2 dager etter mottak av forsendelsen.

Betaling

Klienten kan velge, i henhold til sine egne preferanser blant følgende betalingsmetoder: Kredittkort og debetkort. På forespørsel er det også mulig å betale via bankoverføring. I EU-land tilbys også muligheten til oppkrav. Ekstra kostnaden ved oppkrav er € 7,50 i Tyskland og € 14 for andre EU-land. Kjøpesummen forfaller vanligvis på datoen for forsendelsen, og ikke belastet kunden før denne datoen. Ved oppkrav, betales beløpet ved levering. Ved betaling med kredittkort kan leverandør reservere beløpet på kortet, men det faktiske belastningen vil kun bli gjort på dagen for forsendelsen.
Bestillingen er et tilbud til oss om å kjøpe varer fra våre nettsider. Vi vil bekrefte mottak av ordren ved å sende deg en automatisk generert e-post som bekrefter mottak av din bestilling. Dette er bare en bekreftelse på mottak av bestillingen og ingen bindende kontrakt vil bli etablert mellom oss med mindre og før vi akseptere bestillingen ved å sende en ordrebekreftelse eller ved levering av varene.
Kontrakten kan inngås enten på engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, nederlandsk, svensk, russisk eller japansk.
Alle produkter forblir vår eiendom inntil hele innkjøpsbeløpet er betalt.

100-dagers pengene tilbake-garanti

Kunden gis rett til å returnere kjøpte produkter innen dager. Hvis en levert artikkel eller annen grunn ikke skulle svare til kundens forventninger, vil vi refundere innbetalt beløp når produktet blir mottatt i original stand og i originalemballasjen. Dette er ikke et obligatorisk krav for å utøve din rett til å avbryte. Det er ikke nødvendig å gi oss noen grunn for å returnere et produkt. Etter mottak av den returnerte produktet, blir kjøpesummen umiddelbart refundert kunden. Vær oppmerksom på at tilpassede produkter ikke kan returneres.
——————————————
——————————————
Rett til å kansellere
Du har rett til å heve kjøpet av en vare uten å måtte oppgi grunn til enhver tid innenfor "angrefrist" på 100 dager, som begynner på dagen etter at du mottar varene.
Du må varsle oss om kanselleringen skriftlig eller ved annet varig medium til vår kontaktadresse.
Konsekvenser ved avbestilling
Hvis du er i besittelse av varene, plikter du å beholde dem og ta rimelig vare på dem.
Du må sende varene tilbake til oss til vår kontaktadresse så snart som mulig etter at du har kansellert kontrakten.
Vi forbeholder oss retten til å belaste en kostnad som ikke overstiger våre direkte kostnader ved å hente varene hvis du ikke returnere varene eller returnerer dem på vår bekostning. I tilfelle av en retur, vil vi refundere ikke bare produktprisen, men også eventuelle fraktkostnader til klientens adresse. Returforsendelsen til vårt lager er på kundens bekostning.
Når du har varslet oss om at du ønsker å heve kontrakten, vil ethvert beløp belastet oss bli refundert til deg så snart som mulig og i alle tilfeller innen 100 dager etter avbestillingen.
Du vil ikke ha noen rett til å kansellere et kjøp for levering av varer laget etter dine spesifikasjoner eller klart personlig eller som på grunn av sin art ikke kan returneres eller er egnet til å forverres eller utløpe raskt.
——————————————
——————————————
Vår dagers, pengene-tilbake-garanti begrenser ikke på noen måte juridisk rett til å kansellere, som kunden også har rett til.

Garantert laveste pris

Vi garanterer for alle tilbudte produkter at kunden betaler den lavest mulig pris. Hvis en klient finner samme produkt et annet sted til en lavere pris, innen 3 måneder etter kjøpet, vil vi betale differansen til kjøpesummen.

Anonymitet

Dataene i orden og data til klienten er lagret. Detaljene i ordre-kontrakten vil bli sendt til deg via e-post. Du kan lagre betingelsene for bruk på denne siden. For detaljer om personvern vennligst se våre egene personvernregler .

Kanselering

Vi forbeholder oss retten til å trekke oss fra ordrekontrakten i tilfelle feil i beregningene, skrivefeil eller feil i utskrift.

Spesial transport for skap

Skap er send med en speditør (ex fortauskant).

Detaljer om selskapet

Tlf: +49-221-80009410/ 1 (574)-607-4008/ (800) 613-6219


Internasjonalt hovedkontor:
HumidorDiscount
Gebr. Spohn GmbH
Moltkestraße 123 C
50674 Köln
Tyskland

Leder: Felix Spohn
Skattenummer: 215/5817/1281

EU-VAT Identification ID: DE813377639
Commercial Register: Amtsgericht Cologne
Commercial Register No.: HRB 37042

Nettstedet drives av Humidor Discount - Gebr. Spohn GmbH.