Pegasus

Pegasus

Guy Janot Humidors har lenge vært en favoritt blant sigarelskere, med suveren konstruksjon og luksuriøse, iøynefallende design. En annen serie med humidorer under Guy Janot-banneret, kalt Pegasus, har også fanget oppmerksomheten til sigarelskere verden over. Vakkert utformet, sofistikert og rimelig, har Pegasus humidorene satt en ny standard for den moderne sigarhumidor.

]

Sigarhumidoren i ny utførelse
Humidorene i Pegasus-serien gjenspeiler lidenskapen til Guy Janots håndverkere og deres ønske om å skape de fineste humidorene på markedet. Enten den er en del av Guy Janot- eller Pegasus-serien, bærer hver humidor preg av den høyeste kvalitet og vil garantert gi deg årevis med eksepsjonell fuktighetskontroll.
Du finner et bredt utvalg av sofistikerte humidorer i Pegasus-serien, som hver for seg gir et behagelig utseende til enhver sigaroppbevaring. Det er noen få funksjoner ved designet av hver humidors som gjør at Pegasus humidorer skiller seg ut fra de andre:

Minimalistisk styling
Pegasus humidorer ballanserer vakkert mellom eleganse og funksjonalitet, og skaper humidorer som er luksuriøse uten pretensjoner. Pegasus humidorene skiller seg ut på grunn av den mesterlige bruken av ulike eksotiske tresorter og unike finisher. Nesten alle varianter har blitt en humidorklassiker som sigarfans på alle smaksnivåer vet å sette pris på.Solid konstruksjon
Hver humidor har kraftige hengsler og ekstra tykke vegger som gir holdbarhet og sikrer at fuktigheten ikke slipper ut, noe som ellers ville frarøve sigarene verdifull fuktighet. Dette resulterer i en humidor som er bygget for å vare og som vil gi et trygt og sikkert hjem for dine mest verdifulle sigarer.Pålitelig befukting
Guy Janots befuktere bruker moderne teknologi for å levere jevn fuktighet dag ut og dag inn med bare en skvett destillert vann. Når den relative luftfuktigheten synker under ca. 72 %, avgir befukteren fuktighet. Hvis luftfuktigheten stiger over 72 %, absorberer den fuktighet. Inneholdt i de fleste Pegasus humidorer, leverer den selvregulerende luftfukteren en fantastisk fuktighetskontroll som du kan stole på at holder sigarene dine i optimal stand.


Fra innsiden til utsiden
Siden en humidors primære funksjon er å ta vare på sigarer, er hver Pegasus humidor laget først og fremst med vekt på stabilitet og innvendig design. Tykke vegger, solid konstruerte hengsler og høykvalitets spansk sedertre-fôr bidrar til å maksimere fuktighetskontrollen, og minimerer fuktighetstap som kan føre til tørre og skadede sigarer.

Hver humidors solide konstruksjon fungerer perfekt sammen med befukteren, slik at du aldri trenger å bruke et hygrometer! Alt du trenger å gjøre er å holde betfukteren fylt med destillert vann og av og til en fuktighetskontroll-oppløsning, og det er det. Dette lar deg bruke mindre tid på å bekymre deg for tilstanden til sigarene dine og mer tid på å nyte bedre og mer effektivt kondisjonert røyk.

Mange av humidorene har også avdelere for bedre organisering av sigarene dine. Humidorer med større kapasitet kan også ha uttakbare skuffer, noe som gjør det lettere å sortere og finne sigarerene når det er på tide å tenne opp din favoritt sigar. Det er også god plass i hver humidor hvis du ønsker å oppgradere luftfukteren.

Mens det indre av hver humidor tilbyr robust funksjonalitet, forstår Pegasus-teamet også at en flott humidor må ha et tiltalende utseende og gi den rette følelsen. En Pegasus humidor bør forbedre plassen, uansett hvilken innredning du har hjemme eller på kontoret. Slik blir den overlegne designen av intreiøret i hver humidor fremhevet av et vakkert utformet eksteriør.

Unike tresorter, lakker og deres egen helt spesielle frostingsmetode gir den umiskjennelige Pegasus-stilen. Resultatet er humidorer som tilbyr akkurat den rette blandingen av form og funksjon og som får sigarelskere verden over til å juble.

Pegasus-serien

Enten du er hjemme eller på farten, er Pegasus humidorer tilgjengelig i en rekke størrelser som vil imøtekomme alle dine behov. Hver humidor er designet for å optimal effektivitet samtidig som den gir et elegant, men likevel herlig diskré utseende.

Det er fem grunnstørrelser å velge mellom:
100 sigarer Stor kapasitet ideell for langtidslagring eller modning
80 sigarer Finner en balanse mellom tilgjengelighet og kapasitet
50 sigarer Det allsidige valget for aficionadoens daglige behov
35 sigarer Et flott alternativ når plassen på skrivebordet er begrenset
20 sigarer Med integrerte magnetiske lukkinger perfekt for å holde sigarene trygge mens du reiser

Pegasus-teamet tilbyr også flere typer ekstriør i tre, tilgjengelige i forskjellige farger og utførelser for å forbedre enhver innredning med en iøynefallende appell. Noen av våre favoritter inkluderer:

 • Bamboo Black Frosted 20
 • Macassar Matte Convex 80
 • Walnut Frosted 35
 • Wenge Gloss 50

  Denne variasjonen av størrelser og stiler gir deg mulighet til å velge den humidoren som gir det utseendet som passer best til innredningen din og den mest effektive plassbruken. Dette kommer uten å ofre verdi eller kvaliteten på klimakontrollen, noe som gjør Pegasus humidorer til et ideelt valg for alle.

  En nådeløs jakt på fortreffelighet
  Folkene bak Guy Janot og Pegasus humidorer opererer med fast tro på at det ikke er tilstrekkelig å bare være best i bransjen. Jakten på perfeksjon tar ingen ende, så stangen må stadig heves høyere og høyere. Denne lidenskapen er på kjærlig vis, innebygd i hver eneste humidor.  En Pegasus humidor gir ikke bare sigarene dine et pålitelig, trygt og vakkert utformet hjem, den gir deg den ultimate gaven: Ro i sjelen. En ny Pegasus humidor vil gi din sigaropplevelse vinger så den kan sveve til nye høyder.

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.