Daniel Marshall

Daniel Marshall

Daniel Marshalls prisbelønte humidorer finner du hjemme hos de største navnene innen sport, underholdning samt verdens ledere. Klassen, distinksjonen og stilen som hver kreasjon tilbyr har plassert Daniel Marshall humidorer trygt i possisjon som standarden for alle luksuriøse sigarlagringsløsninger.


Veksten til Daniel Marshall
Historien om Daniel Marshalls humidorer begynte i 1982 da Marshall satte seg for mål å bli designer for noen av verdens mest prestisjefylte luksusvarehus. Han introduserte sine unike design til Cartier og Dunhill. Dunhill ga Marshall i oppdrag å lage sigarhumidorer for det nordamerikanske markedet, og snart fanget kreasjonene hans oppmerksomheten til de beste designhusene i Europa.
Etter kort tid designet Marshall luksuriøse produkter i spesialtre for Dunhill, Cartier, Pierre Cardin, Tiffany's, Bijan, Neiman Marcus og flere andre. Marshalls design fant etter hvert veien til høyprofilerte personligheter som blant andre Tom Cruise, Kong Hassan II av Marokko, Ronald Reagan, Michael Jackson, Marlon Brando og Prince Rainier av Monaco. Dette åpnet dørene for produktplassering i filmer, TV og eksklusive kontrakter med toppbedrifter over hele verden.

Likevel var det ikke før i 1992 at navnet Daniel Marshall ble synonymt med sigarhumidorer. Dette var året det berømte magasinet «Cigar Aficionado» dukket opp og for alltid forandret sigarindustriens ansikt. Gjennom en vellykket reklamekampanje, som viste eksempler på humidorene hans på arrangementer og via jungeltelegrafen, ble Daniel Marshall samtaleemnet for både bransjeeksperter og sigarelskere. Humidorene hans begynte umiddelbart å vises på listene over årets beste humidor og beste kjøp over hele verden.


Med den utrolige etterspørselen etter humidorene hans, bestemte Marshall seg for å avslutte løpet med de luksuriøse designhusene og kun fokusere på å lage humidorer under Daniel Marshall varemerket. Han slo seg sammen med Gianni Versace-fabrikken for å lage en serie med sigartilbehør i skinn, og gjennom årene utviklet han et bredt spekter av sigarrelaterte luksusgaver som er elsket overalt du finner entusiaster.

Marshall har også inngått samarbeid med de beste sigarprodusentene i bransjen, inkludert Manuel Quesada, Nestor Plasencia og Carlos Fuente, Jr., for å produsere en serie topprangerte sigarer. Ingen av disse DM-sigarene har fått så mye oppmerksomhet som den nå legendariske Daniel Marshall 24kt gull-sigaren, dekket av 25 papirtynne lag med 24 karat italiensk gull.

Ved å legge slike som Arnold Schwarzenegger, Denzel Washington, John Travolta, David Beckham, Jay-Z og den britiske kongefamilien til hans prestisjetunge kundeliste, er Daniel Marshalls varige ry sikret. Slik steg Daniel Marshall humidorer til de enestående høyder der de i dag ligger som noen av de mest ettertraktede humidorene i verden.

Hvorfor DM Humidorer?
Daniel Marshall eller DM humidorer tilbyr sigarelskere en blanding av luksus, eksepsjonelt håndverk, stil og funksjonalitet som er ulik alle andre. Fra prisgunstige tilbud til overdådige enestående humidorer som kan selges for tusenvis av dollar, er hver Daniel Marshall humidor et produkt av Marshalls streben etter fortreffelighet.

Fantastisk eksteriør
Fra reise- og bordmodeller til store skattkister, en Daniel Marshall humidor er laget utelukkende med materialer av høyeste kvalitet. Vakkert kornet eller burl hardtre er en Marshall-spesialitet, kantet med svart ibenholt som gir humidoren et elegant raffinement. Daniel Marshalls berømte 1000-lags finish legger lag på lag med lakk på humidorene for et slående høyglans-utseende som får frem alt det beste fra trefibre.


Eksteriøret til hver stasjonær DM-humidor er ferdig med en 24 karat gullbelagt Daniel Marshall-merket lås og nøkkelsett som viser alle som ser humidoren at eieren er en virkelig kjenner. Det slående utseendet til DM-humidorene sikrer oppmerksomhet uansett hvor de er plassert.

Utsøkt interiør
Interiøret i hver humidor er av det fineste spanske sedertre fra Brasil, som tilbyr høy evne til å absorbere fuktighet noe som sammen med en befukter sørger for å opprettholde optimal fuktighetskontroll. Sedertreet forsterker også smaken og aromaen til sigarene, og gir dem den ideelle plassen å modnes på.


Avhengig av modellen du velger blant DM-humidorene, hjelper spanske sedertrebrett og skillevegger også til med å holde sigarene organiserte og klare for din nytelse. Hvert DM humidorinteriør blander denne funksjonaliteten med en forlokkende stil, og tilfører litt overflod til lagringsområdet. Fra kvadranthengsler til selv de minste skruene, hver aksent i interiøret er polert 24 karat gullplate.

Effektiv fuktighetskontroll
Alle Daniel Marshall humidorer inkluderer en velprøvd skumfukter. For bordmodeller holdes befukteren pent gjemt inne i en befukterholder i sedertre festet på undersiden av lokket. Ventilasjonsåpninger både i befukteren og sedertreholderen lar fuktigheten flyte fritt gjennom hele humidoren, slik at sigarer får all den omsorgen de trenger.


En annen populær funksjon som finnes i DM sine stasjonære humidorer er en magnetisk stripe nummerert 1 til 12, slik at du kan følge månedlig med når det er på tide å fylle på befukteren og fylle på fuktighetsløsning. Dette unike oppsettet gir en enkel, mindre frustrerende måte å holde styr på vedlikeholdet av befukteren.
Som med alle befuktere, anbefales det på det sterkeste å alltid bruke destillert vann i DM-befukteren, sammen med en høykvalitets befukterløsning Hvis du ønsker å oppgradere til en akrylpolymerbasert befukter eller en annen type befukter, sørg for å sammenligne dimensjonene med DM-befukteren for å sikre at den passer til holderen.

Daniel Marshalls stasjonære humidorer inkluderer også et digitalt hygrometer. Det lettleste displayet lar deg enkelt sjekke gjeldende nivå, samt høy og lav, både relativ fuktighet og temperatur. Hygrometeret har sterke magneter som holder det sikkert på plass inne i en ramme av spansk sedertre på undersiden av lokket.

Livstidsgaranti
Som et bevis på det høye kvalitetsnivået hver eneste humidor holder, kommer hver Daniel Marshall humidor med et ektehetssertifikat som garanterer at du får en autentisk, humidor i verdensklasse fra en av de beste i bransjen. Marshall er så seriøs når det gjelder kvaliteten på humidorene at hver eneste har livstidsgaranti.

Kjennerens valg

Det er trolig ingen annen linje med humidorer i verden i dag som så vellykket kombinerer kvalitet, luksus og funksjon som Daniel Marshalls kreasjoner. Med livslang lidenskap innebygd i hjertet av hver kreasjon som bærer navnet hans, er Daniel Marshall humidorer rett og slett det ultimate valget for den seriøse sigarkjenneren.


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.