Sigarettetuier i metall

Sigarettetuier i metall

Det er mange forskjellige typer sigaretui tilgjengelig på markedet i dag, men et sigaretui i metall tilbyr det beste fra to verdener for de som leter etter en blanding av stil og funksjonalitet. Fra et enkelt sigarrør til befuktede etuier, du finner garantert et sigaretui i metall som passer.


Hvorfor velge et sigaretui i metall?

Sigaretui i metall tilbyr ulike funksjoner som kan forbedre din røykeopplevelse med stil og trygghet. De stivere metalletuiene gir bedre beskyttelse for sigarene under transport enn mykere lær- eller tøyetui. Du trenger ikke å bekymre deg for at sigarene dine ved et uhell blir klemt i lommen, bagasjen eller golfbagen.

Noen metalletuier har sedertre foring og kompakte luftfuktere, noe som gir enda flere fordeler for sigarene dine. De fleste metalletuier kan også tilby et mer overdådig utseende enn etuier av andre materialer. Dette betyr, uansett situasjon, at du kommer frem med favorittsigarene dine med stil.

Så hvis du ser etter et etui som gir bedre beskyttelse for sigarene dine, men ikke ønsker å ofre raffinement og stil, så er et sigaretui i metall et godt valg.

Typer metalletui

Det finnes selvfølgelig forskjellige typer metall som brukes til sigarkasser, så en kort oversikt over de mest populære typene vil forenkle søket ditt. Vurder hvordan du primært vil bruke sigaretuiet. Er det til spesielle anledninger eller daglig bruk? Har du etuiet i en frakkelomme, en koffert, golfbag eller bagasje? Å finne svare på disse spørsmålene vil bidra til å finne det etuiet som passer best for oppgaven.

Sterling Sølv
Et elegant valg som tilbyr et høyt nivå av klasse og stil. Ideell for formelle sammenkomster eller andre anledninger du vil imponere med sigarene dine. Ulempene med et etui i sterling sølv er at det er tyngre, dyrere og må poleres av og til. Bortsett fra disse ulempene, er et sigaretui i sterling sølv, for eksempel Sillem's Sterling Silver Case for 2 Robustos, fortsatt et førsteklasses valg for kresne sigarelskere på byen. Tilpass med gravering for å lage en flott gave.

Tinn
Som med sterling sølv, tilbyr tinn et elegant gammeldags utseende. Tinnets tunge, men myke natur gjør det mer mottakelig for riper og riper. Siden det ikke er det mest robuste materialet, er det best egnet for spesielle anledninger eller formelle sammenkomster. Disse etuiene kan lett anløpe og trenger kanskje litt mer polering enn de fleste. Likevel er de populære, graverbare alternativer for minneverdige feiringer som nye fødsler, bryllup eller jobbkampanjer.

Aluminiumslegering
Disse etuiene er lette og holdbare, og er gode alternativer for lett reise samtidig som de beskytter sigarene dine. Det disse etuiene mangler av luksusfølelsen til sterling sølv eller tinn, veier de opp for med solid hverdagsfunksjonalitet.

Rustfritt stål
Etuier i rustfritt stål gir styrke og allsidighet samtidig som de tilbyr et snev av moderne stil. Disse etuiene er ofte forkromet, og hører like godt hjemme i formelle og uformelle omgivelser. Et flott allround-valg som gir solid beskyttelse for sigarene dine; de er også velegnet for utendørs bruk, uansett vær. adorini Double Cigar Case Chrome er et bestselgende eksempel.

Metalletui stil

Det er også forskjellige stiler av metall etuier å velge mellom. Alt avhenger av situasjonen. For spesielle arrangementer, sammenkomst med venner eller bare på rundtur i byen, fungerer de fleste metalletuier bra. Befuktede metalletuier er spesielt en spesielt god stil for lengre turer, siden de holder sigarene i et optimale klima til de skal røykes. Her er noen av de mest populære stilene:

Enkle sigarrør
Perfekt for å ha en sigar klar enten på golfbanen, under et forretningsmøte eller etter et godt måltid. Tilgjengelig i standardrør, rør foret med sedertre eller befuktede rør, for eksempel adorini Humidor Tube med sølvhygrometer.

Doble sigaretui
Disse etuiene gir deg fleksibiliteten ved at du kan ha med to av favorittsigarene dine. Et populært valg for golfbanen som lar deg nyte en sigar både før og etter! Et befuktet adorini dobbelt sigaretui i høykvalitets stål satengfinish/seder er et flott alternativ, uansett anledning.

Etui med hengslet lokk
Disse etuiene gir plass til flere sigarer og har et hengslet lokk, i motsetning til andre metalletuier sin skyve-opp design. Selv om de er litt større og mindre lommevennlige, har disse etuiene en unik kombinasjon av nostalgi, stil og funksjonalitet. Etuier som sigaretui for 3 Coronas er flotte personaliserte gaver.

Mixed Media-etui
Disse etuiene gir et alternativ til tradisjonelle sigar-etuier, og kombinerer metall med andre materialer, for eksempel lær eller karbonfiber. Vanligvis bestående av en øvre seksjon som glir over en bunnseksjon i metall, gir disse etuiene sigarene beskyttelse samtidig som de tilbyr et overbevisende utseende ideelt for de mest prestisjefylte anledninger. Den forlokkende ST Dupont Triple Cigar Case Brown er et virkelig luksuriøst eksempel.

Metall leverer

Sigar etuier i metall gir deg muligheten til å beskytte sigarene dine bedre enn tradisjonelle myke etuier og gjøre det med en sofistikert stil og klasse. Du har til og med muligheter for å befukte sigarene dine mens du er på farten. Så, beskytt sigarene dine med et nytt sigaretui i metall i dag!


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.