Sigar askebegre

Sigar askebegre

Forskjønn røykeplassen din samtidig som du gir sigarene dine et praktisk og trygt sted å hvile med akkurat det rette sigaraskebegeret. Enten du trenger et enkelt askebeger til bakgården, noe bærbart mens du er på farten, eller et askebeger som legger til et snev av eleganse til sigar-røykeområdet, er det noe der ute som passer for deg.


Hvordan skiller et sigaskebeger seg fra et vanlig askebeger?

Mens den grunnleggende funksjonen til alle askebegre er å gi et trygt sted å legge asken, har sigaskebegre noen ekstra funksjoner for å lette ting, tatt i betraktning volumet til din gjennomsnittlige sigar. De inkluderer vanligvis:

 • Større plass for akkumulering av sigaraske, ofte med dypere boller og/eller rikelig med brettområde.
 • Integrerte sigarstøtter, store nok til å romme forskjellige sigarstørrelser, som tilbyr et trygt og sikkert sted å legge sigaren.
 • Et bredt utvalg av sigartema-design, farger og stiler som er ideelle for hjem-, kontor- eller salonginnredning.

  Sigaraskebegre gjør det enklere å effektivt kvitte seg med sigarsneiper og aske, slik at du kan holde sigarplassen renere enn den ellers ville vært med vanlige askebegre.

  Velge et sigaraskebeger

  Det er et par ting du bør vurdere når du velger et sigaraskebeger for å optimalisere din sigarrøyking. Vurder hvor du skal bruke askebegeret og med hvem. Hvis du først og fremst bruker den ute, kan det være lurt å velge et askebeger laget av et værbestandig materiale. Hvis du ønsker en mer formell look for innvendige rom, tilbyr glass- eller porselensaskebeger en utsøkt mulighet.

  Når sigareventyrene dine har en tendens til å inkludere andre sigarfans, er sannsynligvis et større askebeger med ekstra sigarstøtter på sin plass. Hvis du er vertskap for fester eller andre arrangementer, er frittstående askebegre et opplagt valg. Lommestørrelse reisesigaraskebegre er også et raskt og enkelt alternativ som lar deg kaste aske trygt mens du er på farten. Når du har begrenset hvor og når du skal bruke askebegeret, vil du kunne velge fra den typen askebeger som best passer dine spesifikke behov.

  Typer av sigaraskebegre

  Sigaraskebegre kommer i et utrolig bredt spekter av størrelser, former, farger og stiler som passer til omtrent enhver anledning. Her er noen av de vanligste typene:

  Sigaraskebeger for en sigar

  Ideell for å nyte sigarer i ensom lykke, disse askebegre har en enkelt sigarstøtte og er generelt mer kompakte. De gir også gode alternativer når plassen er begrenset. adorini keramiske sigaraskebeger Leaf Black er et klassisk eksempel på et enkelt sigaraskebeger.

  Dobbel sigaraskebeger

  Disse populære alternativene har to sigarstøtter slik at du komfortabelt kan dele askebegerplassen med en annen sigarelsker. firkantet glassaskebeger for to sigarer er et elegant, klart glasstilbud som passer for nesten alle sigarrøykemiljøer.

  Askebeger for flere sigarer

  Perfekt for sigarfester og andre hyggelige sammenkomster, har disse askebegre tre eller flere sigarstøtter og har vanligvis større boller for å romme mer aske. Square Glass Askebeger for fire sigarer er et populært valg.

  Sigaraskebeger med stor skål

  Store skålaskebegre, også referert til som dyp skål eller høye askebegre, er ideelle når det kreves ekstra plass for å deponere aske. Designen med en dypere bolle betyr også færre turer for å tømme askebegeret, noe som gir deg mer tid til å slappe av med favorittrøyken din. Stinky Cigar Askebeger rustfritt er et tiltalende alternativ med stor bolle.

  Stående sigaraskebeger

  Også kjent som frittstående eller gulvaskebeger, er stående askebegre i utgangspunktet askebegre på en sokkel. De kan plasseres nesten hvor som helst og eliminerer behovet for bord eller benkeplate. Stående askebeger som adorinis stående askebeger er flotte for både hjem, bedrift eller utendørs.

  Bærbart sigaraskebeger

  Bærbare askebegre gjør det lettere for sigarentusiaster å nyte sigarer trygt og rent mens de er på farten. Disse inkluderer skatter i lommestørrelse som den bestselgende Country Portable Askebeger Sliding Closure som lar deg ta med deg asken til du finner et riktig sted for avhending. Mange bærbare askebegre, for eksempel Xikars askebegerboks i rustfritt stål, er designet for å passe inn i de fleste koppholdere til biler og gir et no-fuss mottak for aske fra sigaren mens du holder øynene på veien .

  Gavesett med sigaraskebeger

  Hvis du leter etter en flott gave til din favoritt sigarentusiast eller hvis du bare foretrekker å ha matchende serie, så er gavesett med sigaskebeger en fin løsning. Disse settene kombinerer askebegre med annet sigartilbehør, for eksempel kuttere, lightere, sigarkasser eller andre nyttige dingser.

  Forbedre øyeblikket med et sigaraskebeger

  Ingen ønsker å rense askesøl fra gulv, møbler, benkeplate eller interiør i bilen. Vi ønsker absolutt ikke å bidra til brannfaren ved å dumpe aske der den ikke hører hjemme. Så nyt øyeblikket på riktig måte og hold sigarplassen sofistikert, trygg og ren med et velvalgt sigaraskebeger.


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.