HumiDif

HumiDif

HumiDif Gruppen spesialiserer seg på sigarhumidorer og tilbehør som leverer en elegant, moderne styling sammen med robust funksjonalitet. Selv om det er førstevalger for mange av de fremste navnene i sigarindustrien når det gjelder tilpassede produkter, tilbyr HumiDif utmerkede alternativer også for den enkelte forbruker. Kvalitet på design og bygging kombinert med over 30 års erfaring betyr at HumiDif er så pålitelige som noen..

En global kraft
Selv om HumiDif kanskje ikke er godt kjent for massene, er produktene de designer og lager for sine kjente kunder garantert det. HumiDif Group gjør alt. Fra befuktingsposer og bokser til andre sigarrelaterte varer. Gruppen produserer også overdådig emballasje for rom og annet brennevin. Med fabrikker i både Kina og Nicaragua har HumiDif fleksibiliteten som trengs for å tilby produktene sine på en virkelig global skala.

Med vekt på design, produksjon, logistikk og markedsføring som møter kundenes behov, leverer HumiDif et utrolig bredt spekter av produkter som mange sigarelskere er blitt godt kjent med.

HumiDif Gruppens kundeliste er imponerende, inkludert mange umiddelbart gjenkjennelige merker:

 • Cohiba
 • Davidoff
 • Trinidad
 • Flor de Cana Rum
 • Festival del Habano
 • H. Upmann
 • Joya de Nicaragua
 • AJ Fernandez
 • Montecristo

  HumiDifs engasjement for forbrukeren stopper ikke her. Gruppen har opprettet en egen avdeling for å dele sine sofistikerte design med vanlige sigarelskere. Resultatet er en samling stilige produkter av høy kvalitet som vil bidra til en mer fulstendig sigaropplevelse.

  HF Barcelona
  HF Barcelona, en del av HumiDif Gruppen, tilbyr en rekke moderne design, ideelle for sigarelskere på farten. Hvert eneste av disse produktene er inspirert av og designet i Barcelona, Spania. Spesielt laget for sigarentusiaster, legemliggjør hvert tilbehør byens unike blanding av tradisjon og modernitet.


  Den smarte humidoren
  HF Barcelonas publikumsvennlige linje med stasjonære humidorer ledes av den vakkert utformede Smart Humidor-serien for 50 sigarer i Corona-størrelse. Hver humidor har et intriør i okoume-tre, noe som gir utmerket fuktighetsabsorpsjon. Veden er også ideell for fôring av humidorer da den ikke har noen sterk lukt som vil påvirke sigarenes aroma.  Humidorene har et pålitelig befuktingssystem som hviler i et ventilert rom slik at fuktigheten kan sirkulere gjennom hele humidoren uten at luftfukteren kommer i direkte kontakt med sigarene. Et stilig digitalt hygrometer gir et snev av stil til det indre av humidoren, som også har avdelere, kraftige kvadranthengsler samt et lås- og nøkkelsett.  HF Barcelona Smart Humidor finnes i et utvalg utvendige design som har iøynefallende kombinasjoner av blank lakk og enten tre eller høyteknologisk karbonfiber. Hver eneste tilbyr en egen karakter og et utseende som vil passe perfekt i den sofistikerte sigarelskerens hjem eller kontor.

  Style Humidor
  For de som ønsker seg litt større kapasitet, er HF Barcelona Style humidor et flott alternativ. Disse moderne klassikerne har det samme interiøret, designed av eksperter som andre HF Barcelona humidorer. Okoume-interiøret utgjør det ideelle hjemmet for sigarene, mens et dobbelt befuktingssystem konsekvent holder fuktigheten der den skal være.

  Du vil lett kunne følge med på fuktighetsnivået takket være et rundt digitalt hygrometer med lettlest display. Kvadranthengsler med jevn og glatt bevegelse, fungerer sammen med hermetisk forsegling og beskyttende låsesystem slik at et tett lokk holder opptil 100 sigarer i Corona-størrelse trygt lagret.
  De avrundede hjørnene på Style humidoren er vakkert fremhevet på alle HF Barcelonas populære finisher, som alle tilbyr et utseende som er både moderne og forlokkende raffinert.

  DPs Humidor
  DP-kolleksjonen bidro til å sette HF Barcelona på humidorkartet og fortsetter å begeistre sigarentusiaster overalt med humidorer som på en perfekt måte blander form og funksjon. Dimensjonert for omtrent 150 Corona-sigarer, leverer hver humidor i DP-kolleksjonen en rekke robuste funksjoner, upåklagelig håndverk og et intenst tiltalende utseende.  Hver av humidorene i DP-kolleksjonen har HF Barcelonas varemerke okoume-interiør, som tilbyr en høy grad av fuktighetsabsorpsjon for bedre fuktighetskontroll. Mens de fleste andre HF Barcelona humidorer tilbyr avdelere for enkelt å skille sigarene fra hverandre, leverer DPs humidorer enda større muligheter for å organisere sigarene med et inkludert uttakbart brett.

  Et dobbelt befuktingssystem, bakgrunnsbelyst digitalt hygrometer, presisjons-kvadranthengsler, hermetisk forsegling og låsesystem kombineres for å legge imponerende funksjonalitet til hver eneste av DPs humidorer. Kantede hjørner og uthevet dekorasjon på front og topp for ytterligere å utheve humidoren, noe som betyr et ideelt midtpunkt som vakkert fanger ånden til Barcelona og dagens moderne sigarrøyker.

  Reisehumidoren
  Folkene på HumiDif og HF Barcelona vet verdien av å kunne reise lett og med stil. HF Barcelonas serie med reisehumidorer gir deg fleksibiliteten så du kan ta med deg sigarene dine uansett hvor du reiser med en karakteristisk kosmopolitisk stil.  Med banebrytende design og materialer gir hver reisehumidor sigarer den ytterste beskyttelsen, slik at du stole på at sigarene dine vil være i god stand og klare til å nytes hele tiden. Hver reisehumidor har et interiør av okoume, det samme treet som brukes til HF Barcelonas større humidorer, noe som sikrer det beste miljøet for sigarene dine.  HF Barcelona sin reisehumidor-serie har også en rekke størrelser å velge mellom for å passe dine behov bedre. Travel10 er det ultimate alternativet for lengre reiser, og har plass til opptil 10 sigarer i Churchill-størrelse. For de kortere turene er Travel5 et vinnende valg med plass til å transportere opptil 5 av favorittsigarene dine. Hver av disse humidorene i reisestørrelse har et uttrekkbart brett, befukter og supersterk magnetisk lukking.


  Trenger du en mer kompakt reisehumidor eller bare vil ha med deg noen sigarer for en natt på byen, så er HF Barcelona Pocket humidor løsningen! Elegant og lett å bære med seg, har Pocket humidorens okoume-interiør akkurat passe med plass til opptil 3 sigarer i Corona-størrelse. En befukter gjemt inne i lokket sikrer at sigarer får riktig mengde fuktighet uansett hvor du er.

  Lightere, kuttere og tilbehør
  Gjennom HF Barcelona-serien med høykvalitetsprodukter tilbyr HumiDif et bredt utvalg av tilbehør som vil gi stil og pålitelighet til din sigaropplevelse. Fra multi-flamme fakkellightere til ultraskarpe dobbeltbladede sigarkuttere som kutter med den største presisjon, har HF Barcelona det du trenger.


  HF Barcelona tilbyr også vakkert designede askebegre, sigarkasser, befuktede vesker og til og med gavesett, som blander en imponerende funksjonalitet med et utseende og en følelse som er ideell for moderne sensibiliteter.

  Inn i fremtiden med HumiDif
  Over 30 års ekspertise i å designe produkter for den moderne sigarentusiasten har etablert HumiDif som en industrileder. Nyskapende design fortsetter å være en grunnmur i selskapet, da dette bidrar til å flytte grensene for sigartilbehør inn i fremtiden. Hvis du vil ha stil, pålitelighet og funksjon blandet til ett unikt uttrykk, så sjekk ut HumiDifs HR Barcelona humidorer og andre tilbud i dag.

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.