Annet sigar tilbehør

Annet sigar tilbehør

Sigarens verden er så mye mer enn bare sigarer, humidorer og lightere. Det er et bredt spekter av annet sigartilbehør som vil tjene til å forbedre din generelle sigarrøykeopplevelse. Dette tilbehøret kan gi deg mer sofistikerte måter å tenne sigarene på, å organisere humidoren din, samt utvide sigarkunnskapen din og til og med legge en sigarinspirert stil til innredningen din.

Sigarmedier
HumidorDiscount er forpliktet til å gi deg all kunnskapen du trenger for å nyte sigarenes verden fullt ut, og tilbyr derfor et stort utvalg av sigarrelaterte bøker, magasiner og DVD-er. Du kan friske opp sigarhistorien din med et utvalg bøker, følge med på de siste sigarvurderingene med populære sigarmagasiner og lære mer om humidorpleie fra adorinis Humidor Guide.

Oppdeler og skuffer
HumidorDiscount tilbyr et bredt utvalg av tilbehør som er ment å gjøre humidoren din mer effektiv, og gir deg ekstra fleksibilitet for å skape et ideelt hjem for din dyrebare sigarsamling.


Legg til større allsidighet i organiseringen av humidoren ved å legge til et brett for å lage et separat lagringsnivå for sigarene dine. Optimaliserte brett, som adorinis middels store sedertrebrett, kan til og med forbedre luftstrømmen for å sikre at sigarene dine får all fuktigheten de trenger. Skillere og skilleklemmer er andre populære alternativer som fungerer med humidorer med ribbet interiør, for eksempel de med adorinis RibTech, som vil hjelpe å holde sigarer adskilt og bedre organisert. Du kan også sette lys på sigarene dine med den RibTech-kompatible adorini LED Humidor Light.

Sigaraskebegre
Så, hva er annerledes med et sigaskebeger? Sigaraskebegre har vanligvis bredere eller dypere skåler for å gi mer plass til en sigars rikelige aske. Et sigaraskebeger vil vanligvis også inneholde sigarstøtter som vil romme et bredt spekter av sigarstørrelser, slik at du trygt kan sette fra deg sigaren under røkingen.Du finner en flott samling av sigaraskebegre på HumidorDiscount for enhver anledning, fra elegante porselens- og glassaskebeger til hverdagsdesign som passer perfekt for innendørs og utendørs. Liker du sigarene dine mens du er på farten? Ikke noe problem. Det er bærbare sigaraskebegre å velge mellom. Det finnes til og med gulvstående askebeger, for eksempel adorinis stående askebeger, ideelt for sigarvennlige sammenkomster eller detaljhandel.

Annet tilbehør
Du finner mye annet tilbehør på HumidorDiscount som kan ta sigarlivet ditt til et helt nytt nivå. Sigarfyrstikker av høy kvalitet, golfverktøy, sigarkunst for å forbedre sigarrøykeplassen din, lærvesker til sigarkutteren og til og med adorinis HumiSave-vesker for å holde sigarene dine fuktet mens du er på farten, er bare en noen av de mange spennende tilbudene du finner hos HumidorDiscount.

Kolber
Gode sigarer og godt brennevin går hånd i hånd, så det er ingen bedre måte å nyte dine favorittsigarer og drinker enn med en karaffel av høy kvalitet. En karaffel lar deg smake på favorittbrennevinene og pare med sigarene hjemme, på golfbanen, campingen eller et sted i mellom.Du vil ikke være uten velsmakende drikke mens du nyter røyken din, så sjekk ut HumidorDiscounts karaffelsamling for å finne den riktige karaffelen for deg.

Verktøy for en mer tilfredsstillende røyk
Du har alt du trenger ved fingertuppene slik at du kan nyte sigarene dine bedre, så bla gjennom HumidorDiscounts andre sigartilbehør for å finne disse og mange andre måter å bringe mer glede til dine sigarrøykeeventyr!

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.