Om vår 100-dagers tilbakebetalingsgaranti

Hvis du ikke er helt fornøyd med ditt kjøp, kan du sende ubrukt produkt tilbake til oss innen 100 dager etter leveransen. Ofte bestiller kunder våre produkter som gaver, med vårt engasjement for utmerket kundeservice, nå har du visshet om at det ikke er noe hastverk, om det skulle være et problem med en enhet.

Hva om varen min er skadet?

Vennligst send en kort beskrivelse av feilen og bestillings-IDen (om du har den tilgjengelig) til vår kundeservice. Skulle et produkt være skadet ved levering, er det alltid en hjelp om du også kan sende et bilde av skaden, når det er mulig. Dette gjør at vi bedre kan vurdere om skaden kan ha blitt påført under transport.

Hvordan returnere et produkt?

Ta kontakt med vår kundeservice og angi hvilket produkt du ønsker å returnere og årsaken til dette. Vi sender deg deretter en returforsendelsesetikett og gir deg kontaktinformasjon til pakke-tjenesten for å avtale en dag og klokkeslett som vil være praktisk for deg at pakken hentes. Vennligst pakk varen forsvarlig og fest etiketten for returforsendelse på esken. Pass på at du først fjerner eller dekker til strekkoden til den originale forsendelsen. Ved henting skal du motta returkvittering. Vennligst behold denne som bevis på returforsendelsen. I unntakstilfeller kan pakkeservicen ikke tilby mulighet for henting på grunn av produktdimensjoner eller fordi en hentingstjeneste kanskje ikke tilbys for en bestemt region eller et land. I så fall skal kunden velge et økonomisk alternativ for returforsendelse, og vi vil refundere kostnadene ved returforsendelsen.

Hva er refunderbart?

Vi vil alltid refundere hele vareprisen samt kostnadene ved forsendelsen fra vårt lager til deg. Følgende kostnader kan ikke refunderes: Kostnader for eventuelle tilpassede gjenstander (f.eks. Graveringer). Ekstra kostnader for ekspresslevering hvis dette ble valgt i stedet for standardforsendelse. Ekstra kostnader for kontant ved levering dersom dette ble valgt som betalingsmetode. Vi betaler alltid kostnadene ved returforsendelsen når et produkt kommer frem skadet eller returen skylles ting som er vårt ansvar. Ellers blir kostnadene knyttet til returforsendelsen belastet kunden. Vi forbeholder oss retten til å nekte refusjon for produkter som har vært i aktiv bruk.

Når mottar jeg refusjonen for returforsendelse?

Hvis du returnerer en vare, skjer refusjonen innen 14 dager etter at varene er levert til vårt lager, men vanligvis mye raskere. Refusjonen gjøres med samme betalingsmåte du valgte for den opprinnelige betalingen. For de betalingsmåter der vi ikke mottar de nødvendige dataene for å ordne en tilbakebetaling fra betalingsformidleren, vil vi ta kontakt med deg.

Retten til heving

I tillegg til vår 100-dagers tilbakebetalingspolitikk har du alltid lovlig rett til heving.