Andre sigar kuttere

Andre sigar kuttere

Dagens sigarkuttere er tilgjengelige i et mylder av design ideelle for enhver anledning. Ikke bekymre deg hvis det ikke er noe for deg å bruke en vanlig sigargiljotin-kutter eller punch-sigarkutter. En av de andre sigarkutterne der ute vil garantert være riktig for deg.


I tillegg til vanlige giljotinekuttere og stansekuttere, finner du en rekke andre sigarskjæreverktøy som spenner fra klassiske gammeldags-favoritter til futuristiske gadgets. Det er sigarboks-verktøy med integrerte kuttere som er perfekte for den seriøse sigarelskeren, presisjonskuttere med flere blader som skjærer gjennom sigarene fra flere retninger, og multiverktøy-dingser perfekt for fotturer eller ute på golfbanen.

Det finnes selvfølgelig V-kuttere, også kjent som kile eller katteøyeklippere, etter formen på snittet i sigaren. Disse kutterne lager trekk som er ulik alle andre, og gir en helt unik sigarrøykeopplevelse. De fleste V-kuttere fungerer ved hjelp av en spak som presses ned for å kutte en kile ut av enden av sigaren som i profil ser ut som bokstaven v. Mens noen synes tradisjonelle V-kuttere er store og vanskelige å bruke, foretrekkes de av mange purister.

Flott for hjemmet, kontoret eller salongen, det var en tid da disse kutterne ikke var det beste alternativet for de som planlegger å nyte sigarene sine mens de er på farten. Imidlertid har V-kuttere utviklet seg ganske mye gjennom årene for å gi sigarelskere slankere og mer bærbare V-kuter-alternativer enn noen gang før. Mange av dagens V-kuttere, som den bestselgende Xikar VX V-Cut Cigar Cutter, tilbyr en variant som kombinerer en giljotinmekanisme som gir et verktøy som både er mer bekvemt og enklere å bruke enn klassiske V-cutter-design. Den optimale skjærekraften til den giljotinlignende glidebevegelsen og kileformede bladet resulterer i raske og rene V-kutt uansett hvor du går. Moderne V-kuttere har ofte den ekstra fordelen med fjærbelastede blad som trygt låses på plass når de er ferdige.

For de som liker et V-snitt av og til, men fortsatt foretrekker et rett snitt, er kombikuttere ideelle. Disse kutterne tilbyr flere bladkonfigurasjoner som lar deg velge enten en rett giljotin eller V-kutter. presisjonslaget Porsche Design 3-i-1 sigarkutter er et førsteklasses eksempel.

Enten V-kutter, kombinasjonskutter eller andre unikt konfigurerte sigarkuttere, vil du finne en mengde alternativer å eksperimentere med. Finn ditt foretrukne snitt i dag!


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.