Sigarettetuier i lær

Sigarettetuier i lær

Humidorer er fine hjemme eller på kontoret, men når du vil ta med deg favorittsigarene dine, trenger du noe litt mer praktisk. Humidor Discount er her for å hjelpe med et stort utvalg av sigaretui i skinn som vil få sigarene dine til destinasjonen intakte og med stil.

Hvorfor et sigaretui i skinn?

Sigaretui i skinn er ekstremt populære, i stor grad på grunn av deres allsidighet og brede utvalg av stiler. Skinnetuier gir ikke bare din sigaropplevelse et tidløst utseende og følelse, men har også en rekke egenskaper som gjør dem ideelle for enhver anledning:

 • Lett design som kan bæres komfortabelt i en jakkelomme
 • Konstruksjon som er behagelig å ta på, men likevel stiv nok til å beskytte sigarene
 • En rekke tilgjengelige former og størrelser, mange med justerbare lengder for ekstra fleksibilitet
 • En behagelig læraktig duft som fint komplementerer aromaen til sigarer

  Enten det er tradisjonelt svart eller brunt skinn eller mer fargerike design, vil du garantert finne et skinnetui som passer dine behov.

  Typer sigaretui i skinn

  Det finnes mange forskjellige skinnetuier du kan velge mellom. Så en kort titt på noen av de mest populære typene du kan vurdere.

  Teleskopisk mykt lærveske
  Disse, de mest populære sigarveskene i skinn, gir en flott blanding av smidig følelse og grunnleggende beskyttelse for sigarene dine. Denne saken har en todelt design, vanligvis med en toppseksjon som glir over en bunnseksjon. Cohiba Three Finger Leather Case er et bestselgende eksempel.


  Dette gir deg fleksibiliteten til å skyve etuiet slik at det passer til et bredt spekter av sigarlengder. Mange av disse sakene kan ha sydde rygger eller "fingre" som gir et sikrere sted for sigarer av en bestemt ringstørrelse. Denne typen etui er generelt mindre stiv, så den vil ikke gi sigarene dine klemsikker beskyttelse. Bortsett fra denne vurderingen, er et teleskopisk læretui ideelt for dagsturer til golfbanen, forretningsmiljøer, netter på byen eller andre anledninger du kanskje vil ha en veske som tilbyr et snev av stil og allsidighet.

  Skinntrukket stivt etui
  Hvis du vil ha et etui som vil gi sigarene dine mer beskyttelse, og begrenser sjansen for at de blir knust eller skadet under transport, så er et skinntrukket stivt etui et godt valg. Disse sigaretuiene gir deg et utseende og en følelse av skinn, og de gir tillegg til en hard, beskyttende barriere som holder sigarene trygge mens du er på farten. Det disse etuiene må ofre på grunn av størrelsen, veier de mer enn opp for i eleganse og sinnsro.


  Skinntrukkene stive etuier er tilgjengelige i en rekke stiler for å passe til et utall av anledninger. Utsøkte eksempler har ofte treaksenter og intreiør i spansk sedertre, samt et teleskopisk design. klassisk adorini ekte skinnveske for 2-3 sigarer i brunt er en bestselger. For et mer sofistikert preg har sigarkapasiteten på 3 til 5 adorini ekte skinn sigaretui i sort 3/5 en topp og bunn i ekte tre som komplementerer skinneksteriøret og spansk sedertre med skillevegger.

  Skinnetui
  Et sigaretui i pose-stil er et godt valg for de som ikke vil ha bryet med et todelt teleskopetui. Disse etuiene er tilgjengelige i myke eller harde varianter og har generelt en lett tilgjengelig klaff som holder sigarene dekket til det er på tide å røyke dem.


  Selv om den ikke er så kompakt i størrelse som andre i samme klasse, finnes det store verdier i denne kategorien. Enten du ønsker å få din første sigaretui i skinn eller bare på jakt etter et andre etui for disse turene til driving range, er et skinnetui et godt alternativ. Det klassiske dobbelt sigaretui i svart skinn er en allsidig favoritt og gir god verdi.

  Sigarveske i skinn
  Etuiets storebror, en sigarveske i skinn er det beste valget for den reiseglade sigarkjenneren. Sigarvesker i skinn har vanligvis en større sigarkapasitet, og rommer seks eller flere sigarer. Mange har ekstra plass til kredittkort, sigarkuttere og annet sigartilbehør, samt en beskyttende glidelåslukking. adorini sigarveske i ekte skinn rød toppsøm er et godt eksempel.


  Selv om de er mye større enn vanlige sigaretuier i skinn, sikrer sigarvesker i skinn at du alltid er forberedt til å nyte en sigar uansett hvor du reiser. For en unik og nostalgisk vri på sigarvesken i skinn, er adorinis fantastiske rustikke Sigarrull ekte skinnbrun en umiddelbar samtalestarter.

  Unn deg et sigaretui i skinn

  Sigaretui i skinn tilbyr raffinement uten pretensjon og funksjonalitet som aldri er blid eller kjedelig. Uansett hvilken type etui du ønsker, er det mange fine sigarer i skinn å velge mellom. Forbedre sigarrøykingen din og finn ditt ideelle sigaretui i skinn i dag.
Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.