Sigarsakser

Sigarsakser

Det er et mangfoldig utvalg av sigarkuttere tilgjengelig i disse dager, men ingen tilbyr en så unik kombinasjon av eleganse, nostalgi og presisjon som sigarsaks. Disse tidløse sigarkutterne kan gi stil til ethvert sigarskjæringsritual.


Hvordan fungerer sigarsaks? En sigarsaks fungerer mye på samme måte som vanlig saks. Åpning og lukking av håndtakene skaper skjærebevegelsen. Mens vanlige sakser har rette kniver, har sigarsaks avrundede eller buede kniver. Krumningen av bladene og den svingende bevegelsen bidrar til å lage et glatt kutt som går vinkelrett på sigarens hode, mye på samme måte som doble giljotiner. Resultatet er et vidåpent trekk slik at du bedre kan nyte alle skattene sigaren din har å tilby.


Å bruke sigarsaks krever øvelse, så litt tålmodighet vil hjelpe i prosessen. Tar du deg tid til å øve på hvor mye press du skal bruke når du kutter, hvor fort (eller sakte) å kutte, og bare hvor mye du skal kutte av sigaren vil bidra til å gjøre handlingen med å kutte sigarer så mye mer givende.

Med det mestret er det så enkelt som en, to, tre! Bare åpne sigarsaksen, still opp bladene rett over sømmen på sigarhetten og lukk saksen med et raskt og sikkert klipp!

Fordeler med sigarsaks

En sigarsaks gir mye ekstra til opplevelsen av å røyke en sigar og kan heve sigargleden din, enten det er den unike klippestilen, en følelse av prestasjon eller å vise frem skjæreferdighetene dine. Kanskje på grunn av dette har sigarsaks lenge vært et valg for sosiale sammenkomster fra styrerommet til sigarsalongen. En sigarsaks kan gi en rekke fordeler til habano-øyeblikkene dine, inkludert:

 • En presis, rett skjæring for optimal trekk
 • Fleksibilitet ved kutting av en rekke størrelser og former
 • Et ekstra snev av eleganse
 • Øyeblikkelig samtalestarter
 • Tidløs appell

  En sigarsaks er også perfekt for å holde en sigarkutter praktisk og sikkert inne i humidoren. De fleste sakser kan festes til en magnet montert på innsiden av humidoren og deres slanke profil sikrer at de fortsatt ikke vil ta opp mye plass.

  En sigarsaks har sine ulemper, da bruk av sigarsaks kan være utfordrende i begynnelsen. Hver saks har sine egne særegenheter og personlighet å finne ut av, og det kan være en del av sjarmen deres. Når du først har fått tak i det, kan sigarsaks imidlertid vise seg å være en av de mest givende måtene å kutte og nyte sigarene dine på.

  Velge sigarsaks

  Som med alle vanlige sakser, er det forskjellige stiler og størrelser på sigarsaks, avhengig av jobben du trenger dem til å utføre. Noen av de mest populære typene saksekuttere inkluderer:

  Tradisjonell saks

  Populær blant kresne sigarkjennere over hele verden, er tradisjonelle sakser vanligvis mellom 51/2 "og 61/2" tommer lange, noe som gir en balansert følelse og elegant gammeldags eleganse. Mens de fleste sigarsakser ikke er egnet for reiser, er disse kutterne komfortable å holde og gir et klassisk utseende som er perfekt for hjem, kontor eller salong. Den bestselgende adorini sigar saks rustfritt er typiske klassikere.

  Lommesakser

  Hvis du planlegger å ha med en sigarsaks på reise, vil en mindre lommesaks være best. Disse bærbare saksene har ofte en lignende design som tradisjonelle sakser med kortere håndtak eller til og med en mer kompakt sammenleggbar design. Ikke bare tar en lommesaks mindre plass, men mange sigarentusiaster vil finne de kortere håndtakene og litt lettere vekten gir litt mer kontroll når de kutter sigarer.

  Treblads saks

  En treblads sigarsaks gir et sofistikert, moderne grep på tradisjonelle sigarsakser. Tre kniver jobber sammen for å skape en rund, kameralignende åpning hvis skjærebevegelse gir et jevnt og effektivt kutt uten å klemme sigaren. Disse publikumsfavorittene bringer litt ekstra pizazz til sigarskjæringen og vil garantert glede fans av doble giljotinkuttere. adorini Deluxe sigarsaks er gode eksempler som er enkle å bruke, stilige og pålitelige.

  En sigarsaks er presisjonsskjæreverktøy, så du vil være sikker på at kutterne har super skarpe og holdbare kniver. En sløv sigarsaks kan klype sigaren, skade omslagsbladet og gi en rask og frustrerende slutt på opplevelsen av å røyke en sigar. Så se alltid etter høykvalitets rustfritt stål eller keramisk belagte kniver for de beste resultatene.

  Klipp sigarer med eleganse og stil.

  Enten du er en sigarrøykende purist, ønsker å skape en elegant salongatmosfære eller bare vil prøve en ny måte å kutte sigarer på, kan en sigarsaks være et godt alternativ. Ta utfordringen og sett sigarskjæringsferdighetene dine på prøve med en ny sigarsaks


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.