Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff er et navn som er synonymt med kvalitet og luksus, kjent som et av sigarverdenens mest prestisjefylte merker. Fra eksotiske tresorter til sofistikert akryldesign, Zino Davidoff humidorer blander det tradisjonelle med det moderne på en vakker måte med et rikt tiltalende utseende og funksjonalitet. Det som virkelig skiller Zino Davidoff sine sigar humidorer fra andre er at hver av dem er tilført den umiskjennelige karakteren og lidenskapen til mannen Zino Davidoff.

Zino Davidoff-historien
Zino Davidoff ble født i den ukrainske hovedstaden Kiev i 1906 til en familie med dype røtter i tobakkshandel. Med et skiftende politisk klima immigrerte familien til Sveits i 1911 og slo seg ned i Genève. Her åpnet familien en ny tobakksbutikk som for alltid ville forandre sigarindustrien: Davidoff Genève.

Under veiledning av Zinos far, Henri Davidoff, ble familiens butikk raskt et populært reisemål for sigarelskere. Etter hvert som Zino vokste inn i virksomheten, reiste han verden rundt på jakt etter den beste tobakken og utviklet en lidenskap for virksomheten og relasjonene den førte til. Enten du møtte tobakksdyrkere, fabrikkarbeidere eller sigarelskere, var det en kjærlighetsaffære som varte gjennom hele Zinos levetid og som fortsatt er kjernen i merket som bærer navnet hans i dag.


Gjennom årene var Zino front og senter for innovasjonene som skulle holde Davidoff i forkant av sigarindustrien i årene som fulgte. Under Zinos veiledning i 1930 installerte familiens butikk verdens første klimakontrollerte rom for oppbevaring av tobakk. Da krigsskyene samlet seg over Frankrike i 1940, gikk Zino Davidoff med på franske forespørsler om å lagre to millioner cubanske sigarer. Dette tjente til å styrke Zinos legendariske status som den ledende sigarleverandøren i Europa.

Zino ville skape en ny innovasjon på 1950-tallet som ville revolusjonere sigarverdenen. Davidoff hadde lenge ønsket at sigarelskene skulle få oppleve sigarer slik han hadde gjort under sine reiser gjennom Latin-Amerikas tobakksdyrkende regioner. Davidoff satte seg fore å lage en oppbevaringsboks for sigarer som skulle gjenskape det fuktige klimaet i tropene. Denne inspirasjonen var fødselen til den moderne humidoren slik vi kjenner den i dag.


Zino Davidoff-legenden vokste først på 1960-tallet med utgivelsen av "The Connoisseur's Book of the Cigar." Tiåret så også fremveksten av Davidoff-merket med cubansk-produserte sigarer. Ytterligere global vekst gjennom 1970- og 1980-tallet inkluderte ekspansjon til det amerikanske markedet med ikke-cubanske sigarer. Da Davidoff sluttet å produsere på Cuba i 1991, var merket et av de fremste navnene innen sigarer, humidorer og luksustilbehør. En tittel Davidoff fortsatt kan gjøre krav på i dag.

Zinos arv er bygget på innovasjon og lidenskap for industrien, men Zino Davidoff huskes kanskje best som verdens ledende ambassadør for sigarer. Han delte med glede sin kjærlighet til ritualet rundt sigarrøykingen og dets evne til å bringe mennesker fra alle samfunnslag sammen. Dette var hans største gave til sigarrøykerne. Selv om han ikke lenger er blant oss, lever Zinos arv videre med hver Zino Davidoff humidor.

Davidoff Humidors
Davidoff of Geneva-serien har et utvalg av luksuriøse humidorer som kombinerer tradisjonell design med like store innslag av eleganse og raffinement. Humidorer i Zino-serien tilbyr en særegen moderne karakter populær blant kjennere som ønsker en litt moderne stil.


Enten det er Zino Davidoff- eller Davidoff of Geneva-merket, kan du være trygg på at hver humidor er av høyeste kvalitet i design og konstruksjon slik Zino selv ville ha ønsket. Uansett smak eller innredning, vil du garantert finne en vakker Davidoff humidor som passer akkurat for jobben.

Davidoff fra Geneva-kolleksjonen
Humidorene som finnes i denne serien er selve toppen av luksuriøst humidordesign, med eksotiske trefiner og overdådig utsmykning. Disse humidorene er for den kresne sigarkjenneren som verdsetter klasse og kvalitet over alt annet. Noen få betraktninger vil hjelpe deg å avgjøre om Davidoff fra Geneva humidorer er riktig for deg.

Hver humidor gir:

 • Et slående, men elegant utseende ideelt egnet som midtpunkt for ethvert rom eller kontor
 • Rikt utformede utsmykninger av materialer av høyeste kvalitet og edle metaller
 • Et presis ferdigstilt utseende, både innvendig og utvendig
 • Pålitelig passiv befukting uten behov for et hygrometer
 • Konstruksjon av arvestykkekvalitet for varig holdbarhet

  Et førsteklasses eksempel fra Davidoff of Geneva humidor-serien er den luksuriøse Dome Palisander Palladium humidoren. En avrundet kuppelform, eksotisk palisanderfiner, afrikansk okoume-interiør og palladiumbelagte håndtak og hengsler gjør denne fantastiske humidoren til en bestselgende favoritt.


  Et uttrekksbrett og skillevegger gir en perfekt måte å organisere opptil 65 av dine mest dyrebare sigarer. Et magnetisk feste på lokkets underside gir et sted å oppbevare din favoritt Davidoff-sigarkutter. Davidoffs selvregulerende luftfukter holder sigarene i optimal stand. Bruk kun destillert vann og en sigarløsning som adorinis sigarfuktingsvæske, for å sikre det absolutt beste miljøet for sigarene dine.

  Zino-kolleksjonen
  Zino humidorer gir et særegent moderne utseende som har bidratt til å gjøre disse humidorene til favoritter blant sigarentusiaster over hele verden. Humidorene fra denne samlingen er gode alternativer for alle. Hver humidor leverer det suverene håndverket sigarelskere forventer av Davidoff, samt:
 • Høykvalitets luftfukting
 • Kombinasjon av eleganse og verdi
 • Iøynefallende moderne styling

  Zino-kolleksjonen tilbyr en rekke humidorer som gir et snev av raffinement og modernitet til enhver sigarplass. Innenfor kolleksjonen finner du trehumidorer med iøynefallende lakkfinish, humidorer med gravert design og elegante akrylbefukterer som lar deg vise frem dine dyrebare sigarer.

  Den bestselgende Zino Acrylic Transparent humidor er et perfekt eksempel på Zino-kolleksjonens tilbud for den moderne sigarelskeren.


  Den høyverdige akryl konstruksjonen gir et holdbart hjem for 40 til 60 sigarer i Corona-størrelse, samtidig som de holder dem synlige gjennom de gjennomsiktige veggene. Et smakfullt plassert hengsel og magnetisk lukking fungerer med en selvregulerende Zino luftfukter for å levere optimal fuktighetskontroll.
  For de som foretrekker en tradisjonell humidor i tre, men ønsker et snev av ekstra stil, er Zino Leaf humidoren et populært alternativ.


  Denne Zino-klassikeren har et gravert tobakksblad på toppen av lokket for et unikt utseende som viser din kjærlighet til tobakk. Innvendig finner du et elegant diskré interiør som er ideelt for opptil 60 sigarer. African okoume gir et innbydende hjem for sigarene dine, som kan organiseres med de medfølgende skilleveggene. En Zino selvregulerende luftfukter gjør resten, og sikrer at sigarene dine alltid er klare til bruk. De mest populære Zino Leaf-designene er tilgjengelige i svart, naturlig eik og grå eik.

  Dette er bare noen av de vakkert designede humidorene fra Zino Davidoff. Det er overdådige og svært sofistikerte humidorer i forskjellige stiler, størrelser og utførelser som bare venter på å bli oppdaget for å passe nesten alle innredninger.

  Bli med i Zino Davidoff-arven

  Enten fra den luksuriøse Davidoff of Geneva-serien eller den trendsettende Zino-serien, bringer en Zino Davidoff humidor klasse og eleganse til din sigaropplevelse. Bli med i den eksklusive klubben av sigarelskere dedikert til sigar-livsstilen og finn din Zino Davidoff humidor i dag!

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.