Bøker, blader, DVDer

Bøker, blader, DVDer

Utvid din verdsettelse av sigarer ved å bygge opp dit eget bibliotek med sigarressurser. Det finnes utallige bøker, magasiner og DVD-er som hjelper deg med å øke sigarkunnskapen din.


Bøker

Det er ingenting som å slappe av med en velsmakende sigar og en god bok. Du vil finne massevis av sigarrelatert lesing som garantert vil bringe timevis med glede til din sigarrøykeopplevelse. Lær om historien til cubanske sigarer, sigarvennlige steder for verdensreisende og mye mer. Du vil også finne adorinis svært informative Humidor Guide, en viktig ressurs for alle sigarentusiaster.

Magasiner

Følg Cigar Aficionados bransjeeksperter mens de deler alt det siste om de nyeste sigar-dingsene, de beste drinkene, reisetipsene og vurderingene av verdens beste sigarer. Sug til deg alle de uvurderlige ressursene Cigar Journal tilbyr mens industri-innsiderene guider deg gjennom inn- og utkanten av den stadig skiftende sigarverdenen. Disse publikasjonene og mer vil ta deg dypere inn i sigar verdenen en noen sinne.

DVDer

Nyt synet og lyden av sigarverdenen med utvalg fra den fantastiske verdenen til aficionadoens personlige DVD-bibliotek. Den bestselgende DVD-versjonen av adorinis Humidor Guide er et må-ha som på et blunk vil få deg til å lagre sigarer som en proff.

Fra guidebøker, bransjenyheter, sigaranmeldelser, paring med mat og drikke, og videre til en hel myriade av andre emner, vil du finne alle de informative og underholdende ressursene du trenger for å heve din sigarrøykeopplevelse.


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.