Lightere

Lightere

Lightere gir ikke bare en tennkilde, de kan også gi en anelse stil eller til og med spenning til sigarrøykeopplevelsen. Lightere kommer i alle former og størrelser, designet for en rekke formål tilpasset de spesielle behovene til sigar- og piperøykere. Mens personlige preferanser til syvende og sist vil avgjøre ditt valg av lighter, er det noen få punkter som vil hjelpe deg med å velge riktig lighter.


Typer lightere
Enhver lighter vil utvilsomt gi i det minste en tilstrekkelig flamme for å tenne sigarene dine, men ikke alle lightere er ideelle for å tenne sigarer. Lightere faller vanligvis i en av to kategorier: bensin eller butan. Bare én er å foretrekke å bruke med sigarer.

Bensin
Bensinlightere, også kjent som væskelightere, tilbyr et enkelt tenningssystem som kombinerer bensin, en flint og en veke. Denne klassiske designen gjør disse typene lightere enkle å bruke og holdbare. Mange bensinlighter design, som den ikoniske Zippo lighteren, kan gi en pålitelig vindbestandig flamme. Selv om disse lighterne har sine fordeler, kan rester fra bensinen negativt påvirke smaken av tobakken. Så bensinlightere anbefales ikke for tenning av sigarer eller tobakkspiper.

Butan
I motsetning til væskebaserte bensinlightere, bruker disse lighterne en nesten luktfri og smakløs gass under trykk. Dette gir et mer rentbrennende alternativ som vil ha mindre påvirkning på sigarene dine, slik at du bedre kan nyte alle tobakkens finesser. Butan-lightere har enten den tradisjonelle tenningen med flinthjul eller dagens mer vanlige piezoelektriske system. De tilbyr også et bredere utvalg av stiler å velge mellom. Siden alle butan-lightere er under trykk, vil mange imidlertid ikke fungere effektivt på omtrent 3000 meter eller høyere i høyden. Så hvis dette er en bekymring, trenger du en lighter beregnet på større høyder.

Det finnes også butan-lightere som er designet spesielt for sigarer. Disse sigarlighterne har ofte bredere eller flere flammer for bedre å dekke overflaten som kreves for å tenne en sigar riktig. De kan også ha større drivstofftanker, drivstoffnivåvinduer, innebygde sigarstansekuttere eller til og med utfoldbare giljotinekuttere. En av ulempene med sigarlightere er at disse ekstra funksjonene kan gjøre lighterne større og tyngre, og som en konsekvens mindre praktiske å bære med seg.De få ulempene som butan-lightere kan ha er langt oppveid av deres fordeler og de leverer det aller beste innen form, funksjon og bekvemmelighet. De fleste sigarlightere som tilbys av HumidorDiscount er påfyllbare butan-lightere, og gir deg en dynamisk samling av høykvalitets lightere å velge mellom.

Flamestiler

Ettersom butan-lightere har utviklet seg, har også flere flammestiler blitt tilgjengelige. Hver stil gir et unikt aspekt til å tenne sigarer, og gir deg en rekke alternativer for å best passe til din smak.

Myk flamme

Dette er den tradisjonelle flammestilen som finnes på både flint- og piezoelektriske lightere. Siden de fleste myke flammer ikke er vindbestandige, er lightere som bruker denne flammetypen best for innendørs bruk. Bortsett fra denne begrensningen, kan myke flammetennere gi en luft av eleganse og nostalgi til sigaropplevelsen. Den luksuriøse S. T. Dupont Ligne er et førsteklasses eksempel.

flammefri

Flammeløse lightere bruker et unikt vindtett varmeelement som sender ut varme med liten eller ingen flamme. Dessverre fungerer ikke designet generelt bra med sigarer. Mangelen på flamme kan føre til en mer involvert prosess for å tenne en sigar og i sin tur forbruke drivstoffet raskere. Mens det finnes flammeløse lightere designet for sigarer, kan varmeelementene ofte bli forstyrret av fallende aske og rusk fra en sigar. Flammeløse lightere er derfor generelt ikke anbefalt for bruk med større sigarer, men tilbyr et flott alternativ for å tenne opp favorittsigarillene dine.

Fakkel

Det desidert mest populære valget for sigarelskere i dag, fakkellightere som tilbyr en kraftig jet-flamme. Den mer fokuserte varmen gjør det raskt og enkelt å tenne sigarene jevnt. Den høye motstandsdyktigheten mot vind gjør også fakkellightere, som adorinis populære Jet Lighter, det beste alternativet for bruk utendørs. Mange fakkellightere tilbyr flere jet-flammer for mer effektiv tenning av en sigar. Noen av disse lighterne har to eller flere flammer og kan bruke butandrivstoff litt raskere enn vanlige lightere. Så det er best alltid å ha en ekstra boks med førsteklasses butan for hånden.

Når du bestemmer deg for en flammestil som fungerer best for deg, må du huske å vurdere hvor du oftest kan nyte sigarene dine; blir det ute? innsiden? i store høyder? Er det vind? etc.

Lettere vedlikehold
Uavhengig av stilen på påfyllbar lighter du velger; må du av og til utføre vedlikehold på lighteren for å sikre fortsatt effektivitet og lang levetid. Noen av tingene du kanskje vil ha i beredskap inkluderer:
– Drivstoff: Butan (gass) av førsteklasses kvalitet eller bensin (væske)
- Flinter: Bruk bare riktig størrelse for din lightermodell
- Veke: Brukes kun for bensinlightere
- Liten skrutrekker: For enklere justering av flammen, fjerning av drivstoffdeksel, skifte av flint og lufting av drivstofftank
- Polerklut: For å holde lightere rene og få dem til å se flotte ut

Lettere vedlikehold er raskt og enkelt. For å fylle en butan-lighter, for eksempel, holder du bare lighterens påfyllingsventil oppover og en boks butan-dyse opp ned. Trykk munnstykket ned på lighterens påfyllingsventil og hold mens du teller til fem. Det er det.

Noen ganger må du kanskje fjerne en luftlomme som kan utvikle seg i drivstofftanken etter gjentatte fyllinger. Hvis du har en lighter som ikke tenner eller ikke ser ut til å fylles helt, er overflødig luft i tanken oftest synderen! Alt du trenger er en liten skrutrekker for å trykke ned påfyllingsventilen til all luft og gjenværende butan er sluppet ut. Bare pass på å peke ventilen bort fra ansiktet ditt når du tømmer tanken! Fyll på med butan, så skal du være klar. Gjenta ved behov.

Følg alltid lighterens bruksanvisning når du utfører vedlikehold og selvfølgelig aldri fyll eller arbeid på en lighter i nærheten av åpen ild. Sikkerhet først!

Lightere vs. fyrstikker
Elsket av purister, sedertre sigarfyrstikker gir en unik opplevelse som kan forsterke den første smaken og aromaen til en sigar, samt tilby en stor sjanse for showmanship med tenning av fyrstikken og flammen som blusser opp slik den trekkes til sigaren.


Sigarfyrstikker er populære i salongmiljøer, men de virker ikke bra utendørs, spesielt ved vind. Selv om du ikke trenger å bekymre deg for å miste en eske med fyrstikker slik du ville gjort med en lighter, risikerer du fortsatt at fyrstikkene blir våte eller ødelagte. Når fyrstikken har gjort jobben, må den også kastes på en sikker måte, og det kan være frustrerende, spesielt når du er på farten.

Sederstrimler eller -flis gir en lignende gledelig opplevelse som sedertre fyrstikker, men strimlene må fortsatt tennes med en lighter eller fyrstikk. Så sammenlignet med fyrstikker og sedertre gir lightere ganske enkelt større fleksibilitet og bekvemmelighet. Det betyr ikke nødvendigvis at lightere er bedre enn fyrstikker, eller sedertre for den saks skyld. Lightere tilbyr bare en annen opplevelse. Du kan alltid bruke lighteren til å tenne disse sedertreflisene. Bare du kan bestemme hva som er det riktige for den tid og det stedet du ønsker å nyte en røyk.

Finn ilden din
Med funksjoner som integrerte sigarkuttere, drivstoffnivåvinduer og grepsvennlige finisher, leverer sigarlightere utmerket funksjonalitet og sofistikert design. Du finner en for enhver anledning, og til og med lightere med glatt overflate kan du få gravert. Det er en lighter perfekt for deg som bare venter på å bli oppdaget. Så søk gjennom HumidorDiscounts lighter-kolleksjon i dag og finn din ultimate tennkilde.

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.