Megajet

Megajet

S.T. Dupont Megajet – Den nye kunsten å tenne en sigar.
Luksusartikkelprodusenten S.T. Dupont tilbyr nå sigarelskere en revidert versjon av den velkjente Maxijet-lighteren. Større, høyere og kraftigere er de riktige egenskapene for denne kolleksjonen.
Designet til Megajet-serien
er klassisk elegant, tidløs og basert på utseendet til Megajet-lighterne. Hva er forskjellen?
Dimensjonene alene er vesentlig forskjellige. En St. Dupont Megajet lighter har ytre mål på 73 x 40 x 16 mm og har dermed et bemerkelsesverdig større gasstankvolum som enhver erfaren aficionado vil bli glad for.

< span xml:lang="en-us" lang="en-us">Tekniske funksjoner
Med en fantastisk gasskapasitet på 1,7 g som er nok til omtrent 200 tenninger. Megajet kan etterfylles opptil 30 ganger med en gassflaske fra produsenten. Nå til den usedvanlig mektige jetflammen som nå er nøye gjennomtenkt av produsenten. En innovativ og spesielt bred jetflamme tenner fra nå av dine skattede sigarer.
Med en flammebredde på 2 cm, som smalner mot toppen i pyramideform, kan overflaten på sigarenden tennes optimalt. Intensiteten til jetflammen er justerbar på bunnen av lighteren.
Den tåler vindhastigheter på opptil 70 km/t, noe som tilsvarer en 7 på Beaufort-skalaen.
De tre store luftinntakene integrert foran og bak på Megajet sørger for at sigaren tennes raskt og at flammen hele tiden tilføres gass.
Luftinntakene er utstyrt med solide beskyttelsesgitter for å beskytte teknologien innvendig mot skitt. Et annet beskyttelsestiltak, som må nevnes, er head-over-sikkerhetssystemet for maksimal sikkerhet.
Tenneren kan aldri tennes uten at det er villet i lommen eller i hånden.
< span style="font-family:'Liberation Serif', serif;">Teknisk , flammen tennes av et elektronisk piezostempel. Kroppens grunnmateriale er en sinklegering, som gjør lighterne lette med sine 93g. Designet er absolutt tidløst, tiltalende og ergonomisk.
En absolutt smigrende takket være de avrundede kantene og sidene på Megajet. Etter de første praktiske erfaringene med kolleksjonen er vi helt imponert og tror ikke de vil fortrenge eller kannibalisere Maxijet-serien, da disse er rettet mot forskjellige kjennere.


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.