Xikar

Xikar

Xikar brøt inn på scenen med revolusjonerende sigarkuttere som er foretrukket av sigarelskere verden over. Så det var helt naturlig at Xikar ville avsløre en serie sigarlightere for å passe sammen med de legendariske kutterne. Som med Xikar-kuttere, legemliggjør hver Xikar-lighter Xikar-teamets lidenskap for å blande banebrytende innovasjon med hverdagsfunksjonalitet og verdi.


Xikar-historien

Sigarelskeren Kurt Van Keppel ble stadig mer frustrert over mangelen på pålitelige sigarkuttere på markedet. Van Keppel tok ordtaket "Hvis du vil ha noe gjort, må du gjøre det selv" til hjertet da han slo seg sammen med sin venn, designingeniør Scott Almsberger, for å lage den ultimate sigarkutteren.


Måneder med forskning og utvikling skapte en kutter som perfekt blandet moderne design og materialer med brukervennlig allsidighet. Før kutteren kunne deles med verden og sende selskapet til de høyeste nivåene av industriprestisje, måtte Van Keppel og Almsberger bestemme seg for et navn på sin nye satsning.

For å gi riktig navn til sin banebrytende kreasjon, vendte Van Keppel og Almsberger seg til fortiden og Taino-folket som blomstret over hele Karibia på tidspunktet da Christopher Columbus kom til den nye verden. Columbus' følge og de som fulgte beskrev Taino-folket som røykte det vi nå vet var tobakk plassert i maisskal eller palmeblader.
Taino-folk ble sagt å ha kalt sine unike røyker "sikarer" eller det som til slutt skulle bli "sigarer" slik vi kjenner dem nå. Van Keppel og Almsberger byttet ut 'S'en' med en 'X' for å gi den et moderne utseende og lyd, en beslutning som har bidratt til å gjøre Xikar til et av verdens mest anerkjente merker for sigartilbehør i dag.

Med Xikar-navnet på plass, ble kutteren, nå kalt Xikar Xi-1, sluppet løs på verden. Kutteren viste seg å være en slager som for alltid forandret sigar-tilbehør industrien. Med utgangspunkt i Xi-1-kutterens suksess fortsatte Van Keppel og Almsberger å utvide Xikar-sigarkutter produktlinjen, så vel som annet innovativt sigarrøyketilbehør, alltid med et øye på holdbarhet, funksjonalitet og verdi. Dette gjelder spesielt for Xikars brede utvalg av lightere.

Xikar Lighter Options

Enten du velger en lighter basert på hvordan den ser ut, fungerer, verdien den gir, eller alt det ovennevnte, vil du garantert finne et god valg innenfor Xikar-lighterserien. Her er noen av de nåværende favorittene:

Xikar ELX

Xikars bestselgende Element-lighter har blitt redesignet som Xikar ELX for å levere enda mer effektive tennings muligheter. Dobbel jet-flammetenning og en innebygd punchkutter for sigarer gir all den allsidighet du trenger for å nyte sigarer når som helst eller hvor som helst.

Xikar Allume

Denne klassiske Xikar-lighteren har vært en fanfavoritt siden den først kom på scenen. Xikar Allume føles godt i hånden, gir en vindbestandig jetflamme og er bygget for å vare. Med sin solide konstruksjon, komfortable portabilitet og brukervennlige sideklemmetenning, er Allume klar for omtrent enhver utfordring.

Xikar Executive

Laget for sigarelskeren som verdsetter en sømløs blanding av funksjonalitet, pålitelighet og stil, er Xikar Executive en annen legendarisk Xikar-klassiker. Redesignet for forbedret tenn-effekt, har lighteren en sideklemt tenning, enkeltstråleflamme og sofistikert utseende som gjør den til et opplagt valg for den moderne sigarelskeren på farten.

Xikar Tech

For en lighter som kombinerer stor drivstoffkapasitet, holdbarhet og verdi, trenger du ikke se lenger enn til Xikar Tech. Den store, gjennomsiktige drivstofftanken holder deg igang selv på de lengre utfluktene. Ergonomisk og robust bygget, er lighteren en arbeidshest du kan stole på hver dag. Tilgjengelig med enkelt- eller flere jetflammer.

Xikar Ellipse

Redesignet for forbedret ytelse, Xikar Ellipse fortsetter å utvikle seg som en av merkets all-time favoritter. Den sofistikerte, men likevel komfortable å holde-designen komplementerer den kraftige trippeljet-flammen som blusser opp med bare et tommeltrykk.

Xikar Forte

Den hot rod-inspirerte Xikar Forte-kreasjonen gjør kutting og tenning av sigarer kult, morsomt og effektivt på en gang. Forte's ytre kabinett, som ble kronet som Årets sigartilbehør av Cigar Journal, har en kraftig vindbestandig jetflamme med enkelt fakkel og 7 mm sigarstanse som lar deg til å tenne dine sigarer med effektiv og kompromissløs stil.

Xikar Stratosphere

Det er neppe noe mer frustrerende når du reiser i større høyder enn en lighter som ikke fungerer når du trenger den mest. Xikar-teamet har funnet løsningen for dette problemet med Xikar Stratosphere-lighteren. Den vindtette flammen klarer stor høyde og den lette, men likevel holdbare konstruksjonen gjør dette til et flott alternativ for moderne eventyrere.

Xikar HP4

Inspirert av dagens sofistikerte superbiler, finner Xikar HP4 en balanse mellom robust funksjonalitet og state-of-the-art design. Hvis du vil ha en lighter som sier noe, men som likevel er enkel å holde og betjene, er denne publikumsfavoritten et vinnende valg.

Xikar Turrim

Xikar Turrim har en kraftig jetflammetenning, et skrallejusteringshjul, en overdimensjonert drivstofftank og et stort drivstoffvindu. Lighterens unike 5" x 64 sylinderdesign gjør Turrim til en høyytelses bordtenner samt den ultimate lighteren for den reisende sigarkjenner som passer inn i de fleste sigarreisevesker.

Xikar Volta

Xikar Volta samler alle Xikars innovative teknologier for å lage den ultimate skrivebordslighteren. En stor trykknapptenning trekker tilbake et ruskskjold og fyrer opp kraftige fireflammebrennere for å gi optimal dekning når du tenner sigarene dine. En overdimensjonert skralle for flammejustering og stort drivstoffvindu bidrar godt til denne unike lighterens verdi.

Xikar lighter gavesett

Xikar tilbyr også ulike gavesett som inkluderer lightere og noe av Xikars mest populære tilbehør. Fra lighter/kutter-kombinasjoner til temasett for bilentusiasten, golfspilleren eller friluftseventyreren, Xikar har muligheter for å unne din favoritt sigarelsker eller deg selv Xikar-opplevelsen.

Xikar livstidsgaranti

Xikar er fast bestemt på å tilby de beste produktene tilgjengelig, og de står ved hver og en av sine kreasjoner ved å tilby livstidsgaranti. Hvis lighteren ikke lever opp til Xikar-løftet, retter Xikar gjerne opp eventuelle problemer med lighteren.

Xikar Lighter Care

Selv om det er flott å ha en livstidsgaranti på hånden, bør du fortsatt gi lighteren all den omsorgen den fortjener. Følg alltid Xikars anbefalinger om vedlikehold, inkludert å bruke kun premium butan drivstoff. Å gi den ekstra TLC vil holde din Xikar lighter med optimal ytelse og kan redde deg fra å bruke Xikars livstidsgarantiservice.

Bli fyrt opp med Xikar

Xikar tilbyr en perfekt blanding av form, funksjon og verdi som har gjort merket til en favoritt blant sigarelskere siden Xikar først kom på scenen med sin umiddelbart klassiske sigarkuttere. Kickstart din Xikar-opplevelse i dag og finn den ideelle Xikar-lighteren for deg.


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.