Skillevegger og skuffer

Skillevegger og skuffer

Gjør din sigarhumidor til et mer tilgjengelig og effektivt oppbevaringssted for alle dine dyrebare sigarer. Det finnes ingen bedre måte å organisere sigarene dine på enn med humidor-avdelere og -brett.

Fordeler med avdelere og brett

Ved å bruke skillevegger og brett blir det enkelt å finne sigarene dine raskt. De hjelper også med å holde styr på bestemte sigarer du kanskje har lagt bort for langvarig aldring. Avdelere og brett kan også bidra til å forbedre luftsirkulasjonen i humidoren, og hjelpe befukteren ytterligere med å gi sigarer det optimale klimaet.

Velge og installere avdelere for sigarer


Avdelere gjør det enklere enn noen gang å organisere røyken din. Du kan bruke dem til å separere sigarer etter type, merke, størrelse, form, kjøpsdato eller detaljer om boks-stempelet. Avdelere kan være humidor-spesifikke, så det kan være lurt å måle interiøret til den nåværende humidoren for å sikre at avdelerene du kjøper passer på den tilgjengelige plassen.

Humidorer som har ribbe interiør, for eksempel adorinis innovative RibTech, som finnes i de fleste av deres bestselgende humidorer, gir en mye enklere og effektiv måte å dele inn sigarene. Både vertikale og horisontale RibTech-delere klikker raskt inn i de ribbede sporene på RibTech-optimerte humidorvegger eller sigarbrett. Dette lar deg justere adorini humidorens indre område på en rekke måter når som helst du trenger å omorganisere og reorganisere.

Å installere adorini-delere er en lek. Bare velg størrelsen og typen som passer best for din humidor, bestem hvor du vil installere den, klikk den på plass og nyt en mer effektivt organisert sigarhumidor. Det er det!

Velge og installere et sigarbrett


Brett for humidorer

Sigarbrett legger et ekstra nivå, eller hylle, til humidoren din, og gir større allsidighet i hvordan du kan organisere sigarene dine. De mest effektive skuffene, som adorinis RibTech-brett med AirVent-teknologi, har spesielle ventilasjonsspor som forbedrer luftsirkulasjonen gjennom hele humidoren, slik at sigarene får all den fuktigheten de trenger for å holde seg i perfekt. røyketilstand.

Den unike formgivningen til adorinis RibTech-sigarbrett betyr også at du kan bruke adorinis skillevegger med skuffene for best mulig sigaroppbevaring og organisering. Hvis din humidor ikke inkluderte et brett, løser Humidor Rabatt det. Du må måle humidoren din eller finne modellnavnet og størrelsen på din adorini humidor for å sikre en presis passform. Når du har brettet ditt, plasser du det i humidoren, legger til skillevegger om ønskelig og fyller det opp med sigarer.

Servicebrett

Hvis du er vert for en sigarsmaking eller bare ønsker en bedre måte å vise dine mest verdsatte sigarer på, er et sigarservicebrett et godt alternativ. [Y13331] adorini Service Tray [/13331] er en klassiker som har individuelle spor for opptil fem sigarer i dobbel Corona-størrelse og opptil fem i Robusto-størrelse. Bruk brettet til fester, for intime sammenkomster eller som en ekstra funksjon til sigartraller, for eksempel adorinis CABINet Trolley.

Mange skaphumidorer kommer ferdig utstyrt med utstillingsbrett som ofte kan løftes ut av skapet og brukes som servicebrett når det er ønskelig.

Deler og brett-tilbehør

Mens skillevegger og brett kan forbedre humidorens lagringsplass betraktelig, kan du ta effektiviteten til et nytt nivå ved å bruke spesialdesignet skille- og brett-tilbehør.

Etikettklips for avdelere

Enkelt i design og svært praktisk i bruk, lar etikettklipsene deg merke skilleveggene tydelig, noe som gjør det lett å finne akkurat det rette eksemplaret når du er klar for en sigarrøykende flukt fra hverdagen. Bare sett klipset på kanten av skilleveggen og legg til din egen tilpassede etikett. Det er alt som skal til. Merking er også enkelt. Bare skriv ned merke, størrelse, kjøpsdato eller hva slags informasjon du enn liker å bruke for å klassifisere eller sortere sigarene dine. Label Clips Metal fra adorini er en stor favoritt blant entusiaster.

Humidor Lys

Trenger du litt ekstra lys på de sigarene? Da er det på tide å vurdere å installere lys i humidoren. Lys nok til at du ser hva du driver med i humidoren din, men likevel små nok til at de ikke tar opp mye verdifull sigarlagringsplass. Det RibTech-kompatible adorini LED Humidor Lys er et flott alternativ som glir rett inn i RibTech-sporet til en mellomstor eller stor adorini humidor. Lyset har også en bevegelsessensor og et problemfritt trådløst system. Du fjerner bare lyset for sporadisk USB-lading og setter det inn igjen!

Sammen med skillevegger, brett og adorinis sedertrefiner for å fôre humidoren med eller Gjø det selv humidor-prosjektet, hjelper dette tilbehøret med å gjøre humidoren til en rå sigarlagringsmaskin.

Del og ta kontroll over din Humidor

Avdelere og brett bidrar til å forbedre effektiviteten i sigar-lagringen, slik at du kan bruke mindre tid på å grave gjennom humidoren på å lete etter den perfekte sigaren for stemningen og mer tid til å nyte sigarrøyke-opplevelsen. Få humidoren din under kontroll i dag med avdelere og brett.


Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.