Sigaresker

Sigaresker

Et sigaretui er et uunnværlig verktøy for den reisende sigarelskeren som hjelper til med å beskytte sigarene dine, samtidig som det lar deg vise frem din elegante side. Et sigaretui gir deg ikke bare trygghet og en følelse av stolthet, men de kan også gjøre sigaropplevelsen morsommere underveis. Det finnes et sigaretui for omtrent enhver anledning, så HumidorDiscount er her for å hjelpe deg med å finne den rette sigaretuiet for deg.

Velge et sigaretui

Med så mange forskjellige typer sigaretui kan det virke litt overveldende når du velger det ideelle etuiet for dine behov. Likevel kan det være så givende! For å forenkle prosessen, her er noen vurderinger som kan hjelpe deg i søket:

 • STØRRELSE - Det kanskje vanskeligste hensynet er størrelsen. Mens mange sigarentusiaster har en favoritt sigarstørrelse, liker mange flere fortsatt flere størrelser. Noen etuier er størrelsesspesifikke, mens andre kan utvides for å imøtekomme sigarer med varierende ringmål og lengder. Hvis du røyker kun én størrelse sigar, for eksempel Coronas eller Robustos, så er et etui laget for akkurat din favoritt det opplagte valget. Men hvis du liker å variere litt med forskjellige sigar-størrelser, er det best å velge en større, mer allsidig etui.

 • ANLEDNING - Å vite nøyaktig hvor og når du planlegger å bruke sigaretuiet vil også hjelpe deg med å finne ut hva som er det beste etuiet for deg. Vurder om du skal bruke et enkel etui bare noen få timer av dagen, eller om du kanskje trenger en fuktet holder for lengre utflukter. Hvis du sannsynligvis vil bruke det for det meste utendørs, på golfbanen eller på camping, for eksempel, kan et mer robust etui være det beste. Hvis du bruker etuiet i forretningsmiljøer eller mer formelle anledninger, kan en smidig, mer sofistikert stil være et vinnende valg.

 • KAPASITET- Å ha for mange sigarer for hånden er alltid å foretrekke fremfor å ikke ha nok, men noen ganger er mindre virkelig mer. Det er ingen vits å slepe rundt på flere sigarer enn du trenger. Fra et etui for en eller to sigarer til større etuier for flere sigarer, det finnes etui for omtrent alle typer utflukter. Hvis du bare planlegger å være ute og gå noen timer, bør et etui for to fint gjøre jobben. Hvis du skal være på farten i lengre perioder eller skal dele sigarer med en større forsamling, så er en holder med større kapasitet det riktige valget.

 • PRIS- Du trenger ikke å bruke en formue for å få et etui av høy kvalitet, og du trenger heller ikke nøye deg med noe mindre enn eksepsjonelt. Det finnes flotte og svært funksjonelle sigar-etuier for omtrent alle budsjetter, så vurder hva din optimale prisklasse er, og du vil garantert finne mange gode alternativer!

  Disse betraktningene vil hjelpe deg med å begrense søket ditt og hjelpe deg med å velge en sigaretui blant de forskjellige typene som er tilgjengelige i dag, og sette deg stadig nærmere det mest gledelige øyeblikket når du oppdager den perfekte sigaretuiet!

  Typer sigaretuier
  Det finnes utallige typer sigaretui, som hver for seg tilbyr sin egen stil og funksjonalitet. Selv om noen kan være bedre egnet for dine sigareventyr enn andre, kommer det hele ann på personlige preferanser. Så her er noen av de mest populære typene du bør vurdere:

  Skinn
  Disse sakene er kanskje det folk flest forestiller seg når de tenker på sigaretui. Skinnetui gir en mykere, mer smidig følelse og et helt karakteristisk utseende. Skinnetui kan være laget av okseskinn, kalveskinn, lammeskinn eller omtrent alle andre lærprodukter du kan tenke deg. Fargene varierer fra klassisk svart eller mørk brun til livlige røde, gule og til og med flerfargede skatter.  Mange skinnvesker har en teleskopisk design, som lar deg bære med deg sigarer av varierende lengde. Noen har en mykere, mer fleksibel design, som gir litt ekstra plass til de litt større ringmålene. De fleste etuier i lommestørrelse er flotte når du er ute på byen i noen timer. Større sigaretuier, for eksempel adorini sigaretui i ekte skinn, med rød toppsøm, lar deg bære ikke bare sigarene dine, men også tilbehør, kredittkort og andre ting du må ha, slik at du holder deg organisert mens du er på farten .

  Mens skinn alene ikke gir den robuste beskyttelsen som hardere tre eller metall, har lærvesker holdt ut i popularitet på grunn av sin store allsidighet, stil og portabilitet. Et flott allround-valg for den dagligdagse sigarentusiasten.

  Tre
  I motsetning til sine motparter i mykere skinn, gir etuier laget av tre mer beskyttelse for sigarene dine. Den robuste konstruksjonen minimerer sjansen for at sigarene dine blir knust under transport. Noen større treholdere har plass til å legge til en liten luftfukter, noe som bidrar til å holde sigarene dine trygge og sunne på de lengre turene.  Noen sigarholdere i tre er faste i størrelse og form, og tilbyr ikke samme fleksibilitet som mange myke skinnetui. Likevel er det trehus som ikke bare glir for å tilpasse seg lengden på sigarer, men som også kommer med et skinnkledd ytre. adorini tilpasningsbare sigaretui i ekte skinn svart 2/3 er et perfekt eksempel på å ha det beste fra begge verdener, samt skillevegger for å holde sigarene adskilt.

  Holdere av tre kommer i en rekke størrelser og utførelser som passer for uformelle utflukter, formelle anledninger og overalt i mellom. Selv om kanskje ikke alle tre-etuier er like lommevennlige, har alle treetui en særegen og forlokkende karakter som ingen annen etui type kan levere.

  Metal
  Mens sigaretui i skinn og tre er populære alternativer, har metalletuier også mye å tilby. Ikke bare gir disse etuiene ekstra beskyttelse for sigarene dine, men de gjør det også med et stilig utseende. Fra den nostalgiske elegansen til sterling sølv til det moderne utseendet av rustfritt stål, aluminium eller krom, sigaretui i metall kan gi større raffinement til enhver sigarrøykeopplevelse.  Som med sigaretuier i tre, er metalletui vanligvis faste i størrelse og vil derfor ikke tilpasse seg lengden på sigarene dine. Selv om disse stive, ofte tyngre etuiene også kan være litt tungvinte å ha med seg i lommen, kan de gi den tryggheten at sigarene dine er trygt bbeskyttet mot elementene på hele reisen.

  Noen metalletui har til og med en innebygd luftfukter, med adorini Humidor Tube med sølvhygrometer som et godt eksempel. Metalletui fungerer også som flotte gaver, spesielt til bryllupsfester og andre store anledninger. Et sigaretui med plass til personlig gravering kan utgjøre en høyt skattet suvenir eller arvestykke.

  Karbonfiber
  Sigaretui i karbonfiber har blitt en favoritt blant dagens sigarelskere takket være deres elegante og moderne utseende. Karbonfibers uforglemmelige teksturerte overflate kan ofte konkurrere med den stilige karakteren til skinnvesker. Etuiene er også svært populære siden den supersterke konstruksjonen av karbonfiber er tøffere enn holdere av tre eller til og med metall. Legg lett å bære til blandingen, og sigaretui i karbonfiber gir en ideell blanding av moderne luksus, holdbarhet og funksjonalitet.


  Noen karbonfiberetuier, som adorinis stilige gule og svarte Carbon Case for 3 Coronas, tilpasser seg lengden på sigaren din, slik at du har enda mer allsidighet. Et sigaretui i karbonfiber er et flott alternativ for enhver eventyrlysten sigarelsker på farten som ønsker å bringe en moderne stil til sin sigaropplevelse.

  Ta med deg dine sigarer hvor som helst med selvtillit
  Etter at du har vurdert hva som er den beste løsningen på dine behov for sigartransport, er du klar til å velge fra en utrolig samling av etuier. Uansett størrelse, type eller stil på et sigaretui, er du sikker på å finne den rette for dine sigarrøykeeventyr. Finn dit perfekte sigaretui hos HumidorDiscount i dag!
Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.