Sigaretuier i tre

Sigaretuier i tre

Sigaretuier kommer i mange former, men noen av de mest forlokkende typene er sigaresker av tre. Kresne entusiaster over hele verden tyr til sigaretuier av tre for en stil som bare tre kan tilby. Ikke bare gir tre et slående utseende og følelse, men tre kan også gi flere fordeler til din sigaropplevelse.Hvorfor tre?

Selv om de kanskje ikke er like kjent for dagligdagse sigarentusiaster som skinnetuier, tilbyr etuier i tre enorm stil og raffinement som matcher eller til og med overgår mange andre typer sigaretuier. Ingen sigaretuier i tre er like, og hver har et unikt mønster. Dette garanterer at sigaretuiet ditt er en ekte, unik kreasjon.

En fryd for øyet og svært funksjonelle, gir et sigaretui av tre alternativ til mykt lær og harde metalletuier. Med forskjellige stiler tilgjengelig, kan sigaretui av tre tilby fordeler fremfor andre etuier, inkludert:

 • Slitesterk og stiv design
 • Sikker lagringsplass for sigarer
 • Forbedret aroma
 • Særpreget utseende og følelse

  Sigaretui av tre er vanskeligere å lage, så de er ikke på langt nær så utbredt som sigaretui laget av andre materialer. Likevel gir et treetui av høy kvalitet større fleksibilitet i hvordan du transporterer sigarene, i tillegg til trygghet om at ikke sigarene dine bli knust underveis.

  Noen treetuier i spansk sedertre kan gi sigarene en behagelig aroma. Treverket kan også bidra til å opprettholde fuktigheten ved å legge til en liten luftfukter i etuiet for å holde sigarene i optimal stand mens du er på farten. Avdelere, magnetisk lukking eller beskyttende tøyhylser er andre funksjoner som et sigaretui av tre kan inkludere for å forbedre sigareventyrene dine.

  Typer sigaretui av tre

  Det finnes forskjellige typer treetui å velge mellom, avhengig av din stil og behov.

  Heltre
  Heltreetuier gir et solid, beskyttende hjem for sigarene samtidig som de gir et behagelig utseende som kan variere fra rustikk til elegant og sofistikert. De fleste av disse etuiene fremhever unike mønstre, som gir hvert sigaretui et preg av stil. Eksteriør i tre kan få riper og skrammer over tid, så en beskyttende tøyhylse anbefales for å sikre at etuiets eksteriør forblir i perfekt stand under reise.

  Mixed Media
  Disse etuiene er en kombinasjon av tre og andre materialer. Sigaretui i tre som er kled i lær er populære alternativer, for eksempel adorinis luksuriøse tilpasningsbare sigaretui i ekte skinn, svart 2/3. Myke skinnsider og vakkert mønstrede endestykker gir et slående utseende som gir et snev av særpreg til sigarreisene dine.

  Foret med tre
  Sigaretuier av alle typer utvendig materiale, kan ha et treforet interiør, fra stilige skinnetuier til robuste ABS-plastalternativer, for eksempel Angelo Trippel sigaretui Svart. Treforingen bidrar til å gi en mer beskyttende lagringsplass for sigarene dine, samtidig som det ytre materialets utseende og følelse opprettholdes.

  Velge et sigaretui av tre

  Vurder noen punkter før du foretar et kjøp, slik at du bedre kan bestemme hvilken type sigaretui i tre som passer best for deg:

  Transportmåte
  Hvordan vil du bære sigaretuiet? Vurder om du vil bære sigaren i en frakkelomme, en koffert eller veske. Mindre kofferter er ideelle for lommer, mens større kofferter kan oppbevares trygt i bagasjen på lengre reiser.

  Sigarstørrelse
  Hvilken størrelse sigar vil oftest du ha med deg? Mange sigaretui av tre er laget for å imøtekomme forskjellige lengder og ringmål. Bare vær sikker på at etuiet du vurderer har tilstrekkelig plass til dine foretrukne sigarer. Hvis du liker å røyke sigarer i forskjellige størrelser, er det best å velge et etui i den øvere enden av spekteret.


  Antall sigarer
  Hvor mange sigarer vil du ha med deg? Jo flere sigarer du har med, desto større blir etuiet, så tenk på hvordan du skal transportere sigarene. Et etui for to eller tre sigarer, er for eksempel, en mye mer håndterlig størrelse å ha med seg i frakkelommen.

  Type reise
  Hvor har du tenkt å ta med deg sigarene dine? Sigaretui i heltre gir god total beskyttelse for sigarene dine under et bredt spekter av omstendigheter. Likevel vil disse ikke alltid passe med dine planer. For mer robust utendørsbruk, på camping eller fotturer, for eksempel, kan treforede ABS-plastetuier være den beste løsningen. Til sammenligning gir skinninnpakket treetui mer stil for de nettene på byen.

  Naturlig valg

  Sigaretui i tre er givende alternativer som vil forbedre enhver sigar-røykers reise. Den begrensede tilgjengeligheten av materiale og de mer krevende produksjonsmetodene som brukes for sigaretuier av tre er helt sikkert en del av appellen. Denne helt unike karakteren og påliteligheten gjør sigaretui av tre til det naturlige komplementet til sigarene.

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.