Siglo

Siglo

Siden 2003 har Siglo Accessory humidorer gledet sigarentustiaster med vakkert utformede kreasjoner som både er stilige, vellagde, effektive og dristige. Fra klassisk design til vilt unike kunstneriske kreasjoner sprudlende av farger, tar Siglos humidorer sikte på å tilfredsstille selv de mest kresne avicionado, og er i ferd med å bli en favoritt blant verdens kjennere av Cubanske sigarer.

Den cubanske forbindelsen
Siglo Accessory-varemerket ble lansert i 2003 av Pacific Cigar Company Limited (PCC), en Hong Kong-basert virksomhet. Grunnlagt på 1990-tallet, fikk PCC raskt prestisje som den eneste autoriserte distributøren av cubanske sigarer for Asia-Stillehavsregionen. Dette eksklusive partnerskapet med Cubas Habanos SA gir PCC og dets Siglo-tilbehør et unikt ståsted i sigarenes verden.


Med forbindelse til Cubas mest kjente sigarer, har Siglo Accessory skapt en rekke cubansk-inspirerte humidorer og tilbehør som har drevet frem Siglos popularitet blant alle sigarkjennere. Merket opprettholder sin anerkjente posisjon takket være en dedikasjon til sine kjerneprinsipper.

Siglo-metoden
Teamet av designere og håndverkere som står bak hvert Siglo-produkt er lidenskapelig opptatt av håndverket sitt og hva hver kreasjon bringer av opplevelse til sigarelskeren. Så, hva gjør Siglo så eksepsjonell? Svaret finnes i merkevarens styrende filosofi om å kombinere:

 • Elegant design
 • Moderne stil
 • Materialer av høy kvalitet
 • Upåklagelig håndverk
 • Samlet verdi

  Siglo-produktene er designet av de beste og smarteste Hong Kong har å tilby, og er laget av håndverkere fra hele verden ved å bruke materialer hentet fra hele Asia, Sør-Amerika og Europa. Resultatet er en katalog med imponerende utformede og estetisk tiltalende kreasjoner som er ideelle i enhver sigarentusiasts hjem eller kontor.

  Velge en Siglo Humidor
  Det er intet annet utvalg av humidorer på markedet i dag som gir det samme utseendet og følelsen som en Siglo humidor. Livlig, unikt design og publikumsvennlig så det holder, er hver Siglo humidor et midtpunkt som garantert får frem et smil fra alle som kommer inn i rommet.

  Når du legger ut på søken etter den perfekte Siglo humidor, bør du vurdere noen få punkter som vil bidra til å begrense søket ditt.

  Størrelse

  Som med enhver humidor, vil du sikre at størrelsen ikke bare stemmer overens med stedet der du vil plassere den, men også antallet sigarer du ønsker å fukte. Siglo gjør det enkelt med tre grunnleggende størrelser av bordhumidoer du kan velge blandt.
 • Liten (S) Denne populære størrelsen gir plass til opptil 50 sigarer, og gir et godt valg for de som har lite plass, men som likevel ønsker et godt vedlikeholdt sigarlager. En flott start i Siglo-universet.
 • Medium (M) Denne størrelsen er en avicionado-favoritt og et flott alternativ hvis du vil utvide sigarsamlingen din til så mange som 75 sigarer i Corona-størrelse. En størrelse som tilbyr det mest varierte utvalgett i Siglo-serien
 • Stor (L) Med kapasitet på opptil 100 sigarer, gir dette alternativet deg mer plass til sigarer, men er ikke på langt nær så kompakt, og tar opp mer plass i rommet eller kontoret.
 • Ekstra stor (XL) Kun for de mest seriøse sigarsamlere, har denne uvanlig store størrelsen plass til opptil 200 sigarer i Corona-størrelse. Denne størrelsen produseres vanligvis kun i begrensede utgivelser.

  Siglo tilbyr selvfølgelig andre størrelser, inkludert en 10-sigars reisehumidor og humidorer som tar over 300 sigarer. Likevel er hovedfokuset fortsatt på Small og Medium-serien, som er de foretrukne størrelsene for mange sigarentusiaster verden over.

  Stil

  Det kanskje vanskeligste å bestemme seg for når en skal velge en Siglo humidor er stilen eller utseendet til humidoren. Siglo tilbyr et bredt utvalg av iøynefallende utførelser for enhver tenkelig innredning. Siglo humidorer fanger først oppmerksomheten din med sine vakre høyglansede pianofinisher.

  Håndverkerene gjenomfører en grundig prosess med håndpåføring av minimum 15 lag med lakk for å oppnå det strålende blanke utseendet. Kombiner denne prosessen med en rekke lyse farger og eksotiske finer, og resultatene blir virkelig slående.

  Vibrant serien
  Som navnet tilsier, har Vibrant-serien et utvalg av livlige farger som garantert vil lyse opp i ethvert rom. Rødt og gult er blant de mest populære alternativene, og samsvarer nøye med fargevalgene til kjente cubanske sigarmerker. Blått, grått, hvitt og til og med lilla er også flotte alternativer som bidrar med en fargeklatt til din sigarrøykeopplevelse.

  Kinesisk Zodiac-serien
  Feir det kinesiske nyttåret eller vis frem ditt eget dyretegn med denne samlingen av vakkert utførte kunstneriske kreasjoner. Hver humidor har et stilisert bilde av et kinesisk Zodiac-symbol. Det kanskje beste eksemplet er den utsøkte Geitas år humidoen, med en høyglans svart finish med forlokkende kinesiske mønstre og kalligrafi i rød lakk.

  Klassisk serie
  Mens Siglo har skapt seg et rykte for å skape dristige og levende design, tilbyr merket også en samling humidorer for de med mer tradisjonell smak. Disse humidorene har eksotiske tresorter, som macassar og ibenholt, med vakkert flytende mønstre.

  Biometrisk serie
  Biometrico-serien gir ytterligere verdi og sikkerhet til Siglos profesjonelt utformede kreasjoner. Den unike designen til denne låsbare humidoren lar deg oppbevare sigarene dine trygt under lås og slå uten å måtte styre med en nøkkel. Et enkelt trykk på den praktiske fingeravtrykkleseren foran på humidoren låser opp humidoren. Det ultimate valget for å nyte sigarene dine, bekymrings- og problemfritt.

  Uansett stil, lever hver Siglo humidor opp til varemerket Siglos renome for kvalitet, funksjon og stil. Siglos andre tilbud, som Geometry-serien, Cohiba-inspirerte serier og Limited-Edition-serien, gir sigarentusiaster et bredt utvalg av fantastiske humidorer å velge mellom, som den legendariske Koi Fisk humidoren med sitt slående innlagte design.  Egenskaper


  Mens humidorens størrelse og stil er viktig, bør den avgjørende faktoren til syvende og sist være funksjonene på innsiden, det fungerende hjertet i humidoren. Siglo humidorer tilbyr en mengde funksjoner som gir sikkerhet og lang levetid samtidig som de leverer pålitelig fuktighetskontroll. Noen av disse funksjonene er:
 • Spansk sedertre foring
 • Kraftige kvadranthengsler
 • Siglo befukter
 • Siglo digitalt hygrometer
 • Avdeler(e)

  Avhengig avhumidorens størrelse og stil, kan andre funksjoner legges til den allerede robuste funksjonaliteten og allsidigheten du finner hos hver Siglo humidor. Den nå legendariskeSiglo Cards humidoren, for eksempel, kan enkelt konverteres til den ideelle oppbevaringsplassen for dine pokersjetonger og spillkort. Bare nevn det, og Siglo humidors vil levere.

  Siglo stolthet
  Siglo humidorer har høstet respekt og beundring fra sigarkjennere rundt om i hele verden ganske enkelt ved å forbli tro til det å tilby produkter som har eksepsjonell design og stil, solid konstruksjon og pålitelig befukting. En Siglo humidor er en humidor du virkelig kan være stolt av å eie.

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.