Caseti

Caseti

Sigarelskere som ønsker en sigarlighter med en blanding av slående moderne design og flott funksjonalitet vil finne at et er mange alternativer tilgjengelig fra Caseti. Caseti-lightere gir imponerende valuta for pengene, og blander sømløst en sofistiket luksus med en pålitelig flammekilde.


Caseti-oppdraget

Teamet bak Caseti lighterene er opptatt av å levere lightere som en sigarelsker kan stole på når hen skal tenne sine favorittsigarer. Caseti-teamet (og selve navnet) antyder at disse distingverte lighterne oppstår ut av overholdelse av flere nøkkelprinsipper hver lighter må legemliggjøre:

 • Klassisk
 • Estetisk
 • Sensasjonell
 • Elegant
 • Gjennomført
 • Integrert

  Hensikten bak disse ordene er å skape lightere som leverer kvalitet og pålitelighet, samtidig som de tilbyr brukeren en skvett individualitet. Hvorvidt Casetis team har oppnådd dette målet med hver lighter er det du som best kan avgjøre. Men du vil garantert finne at den fantastiske følelsen av å ha lighteren i hånden og den enkle tenningen er sterke bevis for at Casetis har lykkes med sitt oppdrag.

  Å velge en Caseti-lighter

  Med et bredt utvalg av alternativer finnes det en Caseti-lighter som passer til omtrent enhver anledning og/eller stil. Caseti lightere tilbyr et luksuriøst utseende og brukervennlig design som bidrar til å gjøre Caseti til en flerårig bestselger. Det er noen punkter du bør vurdere når du kjøper en Caseti lighter:

  Type tenner
  Caseti tilbyr butantennere i tradisjonelle flinttennere og de mer populære piezoelektriske lighterne, hver med sine egne fordeler og ulemper.

  Flint
  Casetis flintlightere produserer elegante myke flammer med bare et knips med et lokk og rulling med et flinthjul. Ulempen med flintlightere er ekstra vedlikehold når flinten må skiftes av og til. Dette er mer enn kompensert av holdbarhet, samt deres tidløse utseende og følelse. Caseti President-lighteren er et fint eksempel som vakkert balanserer på grensen mellom nostalgisk og moderne.

  Piezoelektrisk
  Casetis piezoelektriske tilbud inkluderer både jetflamme og myk flamme, for eksempel Caseti Cannes Chrome. Piezoelektrisk tenning fjerner behovet for å bytte flint, og bruker i stedet et kvartskrystall som tennmekanisme. Imidlertid kan dette systemets presisjonsfunksjon være mer utsatt for forstyrrelser fra rusk og støt. Likevel, med riktig håndtering og svært lite vedlikehold annet enn å fylle med butan, vil disse lighterne tenne sigarene eller sigarettene dine i en rask og enkel bevegelse.

  Flammetype
  Dette har mye å gjøre med personlige preferanser, men det bestemmes også av hvor og hvordan du skal bruke lighteren. Tradisjonelle flintlightere med myk flamme, som Caseti Rome Black/Gold, er ideelle for de innendørs øyeblikkene som krever et snev av elegant klasse. Tradisjonelle tennere med myk flamme brukes best der vinden har liten eller ingen effekt.

  Jet-flammetennere, som Caseti Jet Flame Torch Lighter Chrome/Black, er flotte utendørs og gir en mer fokusert vindbestandig flamme som kan gjøre tenning av sigarer mer effektivt.

  Lighter størrelse
  Caseti-designere har satt seg fore å lage lightere som er behagelige å bære i hånden så vel som i lommen, så mange av lighterne i Caseti-serien har en slank profil. Caseti Piezo Slim Lighter Chrome/Black er et populært eksempel. For de som foretrekker lightere som er større, har Caseti også noe for deg. Caseti Soleil Lighter Chrome/Blue er et flott alternativ som gir et robust utseende og følelse.

  Utførelse
  Caseti lightere er tilgjengelige i luksuriøse utførelser som fullt ut realiserer Casetis oppdrag om å levere elegante og estetisk tiltalende lighter design. Fra dekorativ krom- eller gullbelsgt til utsøkt lakk, passer Caseti lightere til stemningen uansett hvor uformell eller formell. Caseti Homme Lighter Black er en publikumsfavoritt som kombinerer det elegante utseendet til krombelegg med iøynefallende svart lakk.

  Ytterligere lettere funksjoner
  Caseti lightere tilbyr et bredt utvalg av funksjoner som gir merverdi til din lighter opplevelse. Hver lighter har et unikt sett med funksjoner, så du bør vurdere hvilken som best passer dine behov. Vanlige Caseti lighter-funksjoner inkluderer:
 • Ett-trykks tenning
 • Flere flammer
 • Integrert sigarkutter
 • Drivstoffnivåvindu
 • Ekstra stort flammejusteringshjul

  Disse og andre funksjoner øker Caseti-lighternes allerede imponerende verdi. Vedlikehold verdien og optimal ytelse ved kun å bruke premium butandrivstoff og flint. Dette vil få din Caseti-lighter til å levere flammeeffekt av høy kvalitet i mange år fremover.

  Caseti leverer

  Caseti lightere er for den kresne røykeentusiasten som ønsker kvalitet, verdi og kosmopolitisk sensibilitet. Enten klassisk myk flamme eller moderne jetflamme, flint eller piezo, tynn profil eller tykk, er det et Caseti lighter design som passer for deg.

Alle priser inkluderer allerede moms.. Gratis frakt fra kr 1,675.00 . For bestillingsverdi under kr 1,675.00 ytterligere fraktkostnader tilkommer. Strikeout-priser er foreslåtte utsalgspriser.