Adorini Hygrometer stort foto 3 Adorini Hygrometer stort foto 2
Adorini Hygrometer stort foto 2

Adorini Hygrometer stort


5,0 (1 Vurdering)
-69% Rabatt
kr 116.00
kr 374.18

Tilgjengelighet: Straks / på lager Motta varen innen 3-5 arbeidsdager

Antall

Du har nettopp investert i en humidor og fylt befukteren, sigarene dine er på plass og klare til bruk. Alt ser bra ut, men uten et hygrometer sitter det igjen en irriterende følelse av å ikke vite hvor mye fuktighet sigarene dine faktisk får. Det er en følelse som sigarelskere kjenner altfor godt. Du kan imidlertid unne deg litt trygghet med et kvalitetshygrometer som Hygrometer Basis Large.

Dette attraktive hygrometeret har en gyllen ytre kant som omkranser en hvitt skive med en klassisk analog skive for et tidløst utseende ideelt for nesten alle humidorer. Den større diameteren og tallene gjør det en enhet som er lettlest og som hjelper deg med å holde styr på fuktigheten i humidoren.

Enheten fungerer ved hjelp av et
metall spiral som festes til en nål. Når fuktigheten stiger og synker, beveger spiralen nålen tilsvarende. Dette gir deg en omtrentlig avlesning av det relative fuktighetsnivået til humidoren din. Enheten festes enkelt med medfølgende borrelås**, noe som gjør den enkel å fjerne for rekalibrering og rengjøring.

Hygrometer Basis Large tilfører et snev av eleganse og forbedrer din evne til holde sigarene dine på riktig fuktighetsnivå. Dette sikrer at fuktigheten er der den må være for å gi deg den best mulige opplevelse når du røyker din sigar.

Indikator:
Analog
Feste:
Velcro
Produktvekt:
22 g
Farge:
Hvit
Målemekanisme:
Metal spiral
EAN-kode:
4260327151212
Temperaturenhet:
Ingen
Temperaturspenn:
Ingen celsius
Fuktighet, nøyaktighet:
+-5%
Dimensjoner:
25 mm x 72 mm x 72 mm
Temperatur, nøyaktighet:
Ingen

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

 Kunde vurderinger
 5,0/5   (1 Vurdering)
 100% (1 Vurdering)
 0% (0 Evalueringer)
 0% (0 Evalueringer)
 0% (0 Evalueringer)
 0% (0 Evalueringer)