foto 6

Adorini HumiFit Humidor Luftfukterløsning premium 1 L


4,8 (158 Evalueringer)
kr 105.24

Tilgjengelighet: Straks / på lager Motta varen innen 3-5 arbeidsdager

Antall

Å bruke en befukter virker enkelt nok, bare tilsett destillert vann og la det gjøre sitt, ikke sant? Vel, vann alene, destillert eller ikke, betyr ikke nødvendigvis at sigarene dine skal holdes på det optimale fuktighetsnivået. Befuktere kan være over hele kartet når det kommer til pålitelighet. Det vil alltid være rom for forbedringer, og derfor tilbyr adorini Humifit Humidor Solution Premium. Enten du har en adorini-merket akrylpolymer befuktighetsenhet eller en hvilken som helst annen luftfukter, vil denne førsteklasses væsken få befukteren til å fungere med topp ytelse som aldri før.

Denne løsningen er spesielt utviklet for å både bevare sigarene dine og forleng funksjonaliteten til luftfukteren, og tilbyr mye mer til fuktingsprosessen enn vanlig, gammeldags destillert vann. Et sentralt aspekt ved væsken er tilstedeværelsen av sølvioner, som er tilsatt for sine antibakterielle egenskaper og for å gi langvarig, < b>konsekvent fuktighetskontroll. Resultatet av denne unike væsken er et kraftig fuktighetsverktøy som lar deg slappe av i vissheten om at sigarene dine mottar best mulig fuktighetskontroll.

Humifit Humidifier Solution Premium er tilgjengelig i én-liters flasker , perfekt for å forbedre større befuktere, flere befuktere om gangen eller bare gjemme bort for nødsituasjoner når de skulle oppstå. Du kan også bruke én-liters beholderne til å fylle mindre klemflasker for applikasjoner som kan kreve mer presisjon.

Enten du har et akrylpolymerbasert befuktingssystem eller en annen befukter du ønsker å optimalisere for større fuktighetskontroll, vil adorinis Humifit Humidifier Solution Premium 1L være en uvurderlig forbedring som du alltid bør ha for hånden. Slipp bekymringen og frustrasjonen med dårlig fuktighetsstyring, og fyll opp med Humifit Humidifier Solution Premium.

Desiged for humidorer med kapasitet opp til:
Ingen sigarer
Bredde:
80 mm
Dybde:
80 mm
Farge:
Klar
Merke:
Adorini
EAN-kode:
4260412689798

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

 Kunde vurderinger
 4,8/5   (158 Evalueringer)
 87% (138 Evalueringer)
 8% (13 Evalueringer)
 3% (4 Evalueringer)
 1% (1 Vurdering)
 1% (2 Evalueringer)