Siglo Bullet Cutter AC Glossy Black
Siglo Bullet Cutter AC Blank Sort

Siglo Bullet Cutter AC Blank Sort


-11% Rabatt
kr 892.00
kr 1,006.77

Tilgjengelighet: Midlertidig ikke på lager. Ingen leveringsdato kjent

Antall

Enten du er lei av å bære rundt på klumpete kuttere eller du har vanskelig for å holde styr på kutterne dine, er nøkkelring-kuttere svaret. Likevel har mange av disse ikke den kvaliteten på både form og funksjon du ønsker. Det er her Siglo Bullet Cutter kommer inn å redder dagen.

Ideell for den travle og kresne entusiasten, har Siglo Bullet Cutter AC Glossy Black en unik konisk design som ble inspirert av et prosjektil. Kutteren er laget av messing og en legering som sammen med en blank svart finish gir det mest spennende sofistikerte utseende.

En solid nøkkelring gjør den lett å holde kutteren tilgjengelig, uten å ta opp mye plass i lommen. En intern låsemekanisme på innsiden av kutteren holder et sirkulært blad trygt og sikkert til det er på tide å kutte sigaren. Med bare en rask omdreining av det ytre skallet, kommer bladet frem for å gi et presisjons kutt. Når du er ferdig er det bare å vri til bladet er tilbake i skjult posisjon. Så enkelt er det.

Med sin brukervennlige og elegante design er Siglo Bullet Cutter det perfekte valget hvis du vil nyte sigarer og samtidig reise med upåklagelig stil. Den medfølgende beskyttende fløyelsposen og gaveesken vil gjøre den til en flott gave til den spesielle personen.

Kutter type:
Sigarpunsj
Materiale:
Metall
Farge:
Sort/Krom
Merke:
Siglo
 Kunde vurderinger
Ingen har lagt inn noen anmeldelse ennå