Adorini Verona Deluxe Humidor foto 2 Adorini Verona Deluxe Humidor foto 3 Adorini Verona Deluxe Humidor foto 4 Adorini Verona Deluxe Humidor foto 5 Adorini Verona Deluxe Humidor foto 6 Adorini Verona Deluxe Humidor foto 7 Adorini Verona Deluxe Humidor foto 8 Adorini Verona Deluxe Humidor foto 9 Adorini Verona Deluxe Humidor foto 10
Adorini Verona Deluxe Humidor foto 2

Adorini Verona Deluxe Humidor


5,0 (13 Evalueringer)
-18% Rabatt
kr 2,344.00
kr 2,886.14

Gratis frakt
Tilgjengelighet: Straks / på lager Motta varen innen 3-5 arbeidsdager

Antall

Det er ingen bedre måte å feire kjærligheten til tobakksbladet på enn med en funksjonsfylt humidor fra adorini kronet av et vakkertinnlagt tobakksbladdesign! Verona Deluxe Humidoren fra mesterdesignerne hos adorini vil tilføre klasse og raffinement til ethvert rom, samtidig som den holder sigarene beskyttet med den høyeste kvaliteten innen sigarbefukting.

Verona Deluxe viser seg frem med en vakker multilakkert brun ibenholt-finish som danner det perfekte bakteppet for det skarpt kontrasterende og intrikate tobakksblad-designet. En filt på undersiden sikrer beskyttelse uansett hvilken overflate den hviler på, og en stiv design av klassen gir langvarig stabilitet. Interiøret er spekket med funksjoner som adorini er blitt godt kjent for, inkludert håndpolerte kvadranthengsler, dampet spansk sedertrefiner og adorinis innovative RibTech ventilasjonsribber for forbedret luftsirkulasjon. En annen adorini-spesialitet inkludert her er et avdelersystem med etikettklemmer slik at du kan holde opptil 75 sigarer i Corona-størrelse pent organisert.

Det som får humidoren til å fungere på topp ytelse er adorinis akrylpolymerbaserte Deluxe gullbelagte luftfukter. Denne uunnværlige enheten har justerbare ventilasjonsåpninger for finjustering for å få det fuktighetsnivået så nært din smak som mulig. Du kan enkelt holde øye med fuktighetsnivået med et praktisk forhåndskalibrert presisjons-hårhygrometer, som sammen med luftfukteren monteres på undersiden av lokket ved hjelp av et system av magneter og en metallplate som på en smart måte er skjult bak sedertrefineren.

Ikke bare vil Verona Deluxe humidor holde sigarene dine i optimal stand og klare til bruk med et øyeblikks varsel, men den vil også live opp ethvert rom eller kontor med litt ekstra pizzazz . Med adorinis livstidsgaranti i tillegg, gjør det denne skjønnheten til en no brainer for alle og enhver!

Det vi liker
 • Tobakksbladdesign som Zino Davidoff gjorde populært er nå tilgjengelig til en brøkdel av prisen og med adorini deluxe-funksjoner.

Adorini Deluxe Egenskaper

 • Deluxe feature image

  Ekstra sterke kvadranthengsler - 24K gullbelagt og håndpolert


 • Deluxe feature image

  Gullbelagt akryl polymer basert Adorini Deluxe luftfukter med justerbare ventilasjonsåpninger for en optimal regulering av fuktighetsnivået


 • Deluxe feature image

  Pre-kalibrert høy presisjon hårhygrometer, optimalisert for sigarlagring


 • Deluxe feature image

  Hygrometer og luftfukter er festet med magnet til en usynlig metallplate under trefinér


 • Deluxe feature image

  Innovativt avdelersystem for fleksibel individuell separasjon. Beskyttet adorini-innovasjon


 • Deluxe feature image

  Unike ventilasjonsribber ("RibTech") for forbedret luftsirkulasjon i humidor. Beskyttet adorini-innovasjon


 • Deluxe feature image

  Etikettklemmer for skillevegger. Beskyttet Adorini-innovasjon


 • Deluxe feature image

  Adorini livstidsgaranti


 • Deluxe feature image

  Ekstra sterk humidor-kropp og ekstra solid for i spansk sedertre


EAN-kode:
4260327152998
Farge:
Brun
Luftfukter:
Akrylpolymer fleece
Utvendig finér:
Elfenben
Utvendig finish:
Matt
Dimensjoner:
120 mm x 290 mm x 240 mm
Hygrometer:
Forhåndskalibrert, høy presion, hårhygrometer
Merke:
Adorini
Produktvekt:
3100 g
Laget av:
Tre
Innvendig fôr:
Spansk sedertre

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

 Kunde vurderinger
 5,0/5   (13 Evalueringer)
 100% (13 Evalueringer)
 0% (0 Evalueringer)
 0% (0 Evalueringer)
 0% (0 Evalueringer)
 0% (0 Evalueringer)